Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κλείνει σε Μπολόνια ο Σκόνδρας!!

Για την Μπολόνια οδεύει ο Γιάννης Σκόνδρας. Όλα δείχνουν πως το χθεσινό ματς του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν το τελευταίο του με την ομάδα του Περιστερίου. Ραντεβού με Φυτανίδη σήμερα.

Κλείνει σε Μπολόνια ο Σκόνδρας
Ο Ατρόμητος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα προκριματικά του Champions League. Το τελικό 0-0 με τον Αστέρα, ωστόσο, σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, περιόρισε την ομάδα του Περιστερίου στη δεύτερη θέση των play offs χαρίζοντάς του το εισιτήριο για τα play offs του Europa League.

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε ήδη και μάλλον δεν θα βρει τον Γιάννη Σκόνδρα στην ομάδα. Η μεταγραφή του αρχηγού της ομάδας στην Μπολόνια είναι σχεδόν τελειωμένη και η ομάδα του Ατρομήτου περιμένει ένα έγγραφο για να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του 23χρονου δεξιού μπακ στον ιταλικό σύλλογο, όπου ανήκουν και οι Κονέ και Χριστοδουλόπουλος.

Σήμερα, εξάλλου, θα γίνει συνάντηση και με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο 29χρονος αμυντικός έχει δώσει προτεραιότητα στον Ατρόμητο, παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: