Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι ημερομηνίες των ελληνικών ομάδων!!

Τα πλέι οφ ολοκληρώθηκαν και πλέον οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζουν τα σχέδιά τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα συμμετάσχουν.

Οι ημερομηνίες των ελληνικών ομάδων
Η σεζόν για την Σούπερ Λίγκα ολοκληρώθηκε και επίσημα, μετά την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα θα συμμετάσχουν στο Europa League.

Η αρχή θα γίνει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα παίξει στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 18/7, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 25/7.

Επόμενος που ρίχνεται στη «μάχη» είναι ο ΠΑΟΚ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτο παιχνίδι είναι στις 30-31/7, ενώ ο επαναλητπικός στις 6-7/8. Θυμίζουμε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι τιμωρημένος με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και στους ομίλους να μπει, θα παίξει έστω και μια αγωνιστική χωρίς κόσμο.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Europa League με ημερομηνίες 1/8 το πρώτο παιχνίδι και 8/8 ο επαναληπτικός.

Τελευταίος που θα φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι είναι ο Ατρόμητος για τα πλέι οφ του Europa League. Πρώτο παιχνίδι είναι στις 22/8 και επαναληπτικός στις 29/8.

Οι ημερομηνίες των προκριματικών αγώνων:

ΠΑΟΚ: 30-31/7 και 6-7/8
Ατρόμητος: 22/8 και 29/8
Αστέρας Τρίπολης: 1/8 και 8/8
ΠΑΣ Γιάννινα: 18/7 και 25/7 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: