Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Στην Αθήνα ο Μπαϊράμι!!

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ πάτησε Ελλάδα ο Εμίρ Μπαϊράμι για λογαριασμό του «τριφυλλιού». «Τιμή μου ο Παναθηναϊκός» ήταν τα πρώτα του λόγια, ενώ δεσμεύθηκε να πει περισσότερα μετά τις υπογραφές.

Στην Αθήνα ο Μπαϊράμι
Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αναμένεται τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο να αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Ο Μπαϊράμι δεν αρνήθηκε να πει δυο λόγια στους εκπροσώπους του Τύπου, όμως ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του -όπως είπε ο ίδιος- μέχρι να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

«Είναι τιμή μου ο Παναθηναϊκός. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα μέχρι να υπογράψω. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ γνωστή ομάδα, όπου και αν έπαιζα όλοι τον ήξεραν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τη γνωρίζουν και με όσους και αν έχω μιλήσει μου έχουν πει τα καλύτερα. Θα πούμε περισσότερα μετά τις υπογραφές. Δεν είναι ακόμα η νέα μου ομάδα, αλλά θέλω πολύ να αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: