Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τον «λύγισε» το άγχος!!

Ο Ατρόμητος έχασε τα άχαστα, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα και… χάρισε το «σεντόνι» του Τσάμπιονς Λιγκ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε 2-1 από τα Γιάννενα, κόντρα στον ΠΑΣ.

Τον «λύγισε» το άγχος

Έφτασε τόσο κοντά αλλά δεν τα κατάφερε...

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και… χάρισε το «σεντόνι» του Τσάμπιονς Λιγκ, στον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Έχασαν τα άχαστα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρήκαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Μπαντή, ο οποίος διασώθηκε από τον «τραγικό» Αστέρα. Μοιραίοι για τους γηπεδούχους οι Ναπολεόνι και Σουμπίνιο, οι οποίοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες.

1. ΠΑΟΚ 13
2. Ατρόμητος 10
3. Αστέρας 8
4. ΠΑΣ 7

Το ματς:


Ήθελε να γράψει ιστορία και φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Ο Ατρόμητος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, «έπνιξε» τον Αστέρα που ψαχνόταν με τον Τσιώλη να κάνει την έκπληξη αλλάζοντας πλευρά τους Τσαμπούρη και Γιαλούση. Οι παίκτες του Παράσχου, πίεσαν ψηλά, με τον Σουμπίνιο και τον Ναπολεόνι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τον Σανκαρέ ο οποίος έμοιαζε μόνος έχοντας στο πλάι του τον νεαρό Ρούσση.

Οι φάσεις που έκαναν δεν έφεραν κάποιο γκολ, αφού στο τέρμα υπήρχε ο σταθερότατος Μπαντής, ο οποίος στα πρώτα 45 λεπτά κράτησε το μηδέν. Από την άλλη πλευρά, με τον Κάφα να μην είναι καλός και τον Ουσέρο μακριά από τον καλό του εαυτό οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν και να φτάσουν σε ένα τέρμα. Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα, με το άλλο αποτέλεσμα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ να δίνει την δυνατότητα σε μία από τις δύο ομάδες να νικήσει και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή από τους δύο τεχνικούς αλλά με το ίδιο σκηνικό. Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει ξέφρενο ρυθμό, να πιέζει τον Αστέρα και να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ, στα Γιάννενα έκανε ολική ανατροπή και μεταβίβασε όλο το άγχος στους παίκτες του Παράσχου. Από την άλλη οι Αρκάδες, έμοιαζαν να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των «κυανόλευκων».

Τα λεπτά κυλούσαν, ο Ατρόμητος χρειαζόταν ένα τέρμα που θα τον έστελνε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Αστέρας αγωνιζόταν με δέκα λόγω αποβολής του Σανκαρε με δεύτερη κίτρινη. Ο Ατρόμητος πίεζε ασφυκτικά την ομάδα του Αστέρα, έχασε απίστευτες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπαντή, όμως λίγο η αστοχία και λίγο το… άγχος της πρόκλησης του Τσάμπιονς Λιγκ «λύγισαν» τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (70’ Καραγκούνης), Ουντότζι (84’ Καραμάνος), Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι.

Στον πάγκο: Ρέινα, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Κούτσι, Νάστος.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Αλβάρες (73’ Λέντσε), Ουσέρο, Κάφα (54’ Καλαντζής), Περόνε, Ράγιος, Ρούσσης, Ντε Μπλάσις (65’ Ναβάρο).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος, Μπακασέτας.

Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Μπαλτάς, Φραγκιαδάκης
Γήπεδο: Περιστερίου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: