Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

«Αποσύρω κάθε πρόταση»

Κάθε πρόταση για τον Αιολικό απέσυρε ο πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, αφήνοντας πολλές αιχμές μέσω ανακοίνωσής του για τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου της Λέσβου.

«Αποσύρω κάθε πρόταση»
Ανακοίνωση με πάρα πολλές αιχμές για όσους διοικούν τον Αιολικό εξέδωσε ο Νίκος Μιχαλάκης.

Ο πρόεδρος της Καλλονής τόνισε ότι αποσύρει την όποια πρόταση για τον Αιολικό, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν αρκετοί που δεν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου της Λέσβου.

Πρόσφατα ο Μιχαλάκης είχε κάνει πρόταση για να αναλάβει να χρηματοδοτήσει τον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης, ώστε να ξεφύγει από την αφάνεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλάκη:

«Είναι σαφές πως μερικοί άνθρωποι κρατάνε χρόνια πίσω το Λεσβιακό ποδόσφαιρο βάζοντας μπροστά «ιστορίες» -πολλές φορές για αγρίους- και δημοψηφίσματα. Με αυτόν τον τρόπο σκυλεύουν πάνω στο πτώμα του Αιολικού, τον οποίο οι ίδιοι σκότωσαν και τον έστειλαν εκεί που είναι τώρα, πουλώντας φθηνό οπαδισμό και εξυπηρετώντας ίδια οφέλη και ποτέ το καλό του Αιολικού -άλλωστε χωρίς αυτόν δε θα υπήρχαν πουθενά.

Κάποιος ανύπαρκτος κ. Μανάβης (ας μας πει τέλος πάντων τι έχει κάνει για τον Αιολικό ο κύριος αυτός), το γνωστό καθοδηγούμενο δίδυμο τοπικής αθλητικής ιστοσελίδας και άλλοι μικροί και μεγάλοι παραγοντίσκοι ορθώνουν τείχη -και πάντα θα το κάνουν- σε κάθε πρόταση που καταθέτει ο Μιχαλάκης.

Και επειδή το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς, και επειδή η Καλλονή κι εγώ προσωπικά έχουμε να ασχοληθούμε με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς που θα μας βρει στην Super League, γνωστοποιώ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Λέσβου και ειδικότερα στους αγνούς φιλάθλους του Αιολικού, πως αποσύρω κάθε πρόταση μου για τον Αιολικό αφήνοντας όλους όσους προανέφερα στην μιζέρια τους.

Γιατί εκείνοι μπορεί να μιλούν για ιστορία αλλά εμείς πρέπει να ξέρουν πως τη γράψαμε και τη γράφουμε και τι πιο σπουδαίο απ' το να γράφεις την ιστορία!
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: