Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που λυπούνται!!

Ο Σταύρος Κόλκας κάνει έναν πρώτο απολογισμό της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, εξηγεί το γιατί τον απογοητεύει ο Βρύζας και λέει για τον... καφέ που θα κεράσει τον Αστέρα, αν τον πετύχει στη Θεσσαλονίκη! Η αλήθεια είναι πως πήγα στα Γιάννενα με τη λογική του.. «δε μπορεί, κάτι καλό θα γίνει». Και έγινε. Εννοείται πως αυτό που είπε ο Γεωργιάδης έχει απόλυτο δίκαιο. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ για αυτό που έκανε. Απλά στο τέλος της σεζόν, η ομάδα που τελείωσε 2η στη κανονική περίοδο, πήρε και την πρωτιά στα πλέι οφ.
Ο τρόπος που την πήρε, με τρεις νίκες και τρεις ήττες, όλες στα τελευταία λεπτά, ήταν μάλλον το καμπανάκι για τα κακώς κείμενα της λειτουργίας του ΠΑΟΚ. Έπρεπε να δοκιμαστεί για να κατανοήσει πως ένας μεγάλος σύλλογος δε διοικείται ούτε με λόγια, ούτε με εκρήξεις. Διοικείται με πράξεις.

Όταν στήθηκε πέρυσι η χρονιά, η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ για αυτή την ομάδα ήταν το ταβάνι της. Απέτυχε στο Γιουρόπα Λιγκ, απέτυχε στο κύπελλο, άντεξε στη πιο δύσκολη διοργάνωση με πολλές αναποδιές, με ξεκάθαρες αδυναμίες και τελικά τα κατάφερε.
Χαίρομαι για τον Γεωργιάδη. Του έχω τεράστια αδυναμία γιατί είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώρισα στον ΠΑΟΚ που δεν είναι σαλιάρης. Δεν ήθελα να καεί εξαιτίας των λαθών άλλων.
Ο ΓΧ, έβαλε χέρι σε αυτούς που τον κοιτούσαν με μισό μάτι μετά τις ήττες. Μέσα σε αυτούς προφανώς είναι και ο Βρύζας ο οποίος συνεχίζει να με απογοητεύει. Δεν είναι ο πρώτος που το κάνει, άρα συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια.
Πολλοί θα ξεκινήσουν να μιλάνε για στημένη διαδικασία, αλλά έμαθα πως ο Ατρόμητος έχασε μαλλιά. Ας το βουλώσουν λίγο, γιατί κούρασαν.
Γνωρίζω καλά, πως υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που λυπούνται. Ήθελαν να σφραγιστεί η αποτυχία για να δικαιωθούν. Είναι η … αγνή αγάπη που κυριαρχεί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας. Μερίδας οπαδών για την ακρίβεια.
Απολογιστικό μπλογκ θα γράψω στις επόμενες ημέρες. Απλά για το σημερινό νομίζω πως θα πρέπει όλοι να αποθεώσουμε Λίνο. Το παιδί, τα έδωσε όλα.
Σχολιάζοντας το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν χειρότερος από τον ΠΑΣ χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα και βρέθηκε πίσω στο σκορ γιατί ο Μάνταλος φέτος έχει γίνει κωμικός διαιτητής.
Αμέσως μετά χαρίζει την δεύτερη κίτρινη στον Κεϊτά και μου δίνει να καταλάβω πως τελειώσαμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έχει καταλάβει τι έχει κάνει, την γυρίζει τη δουλειά και αρχίζει μας δίνει τα σπόρια. Μέσα από την εξυπνάδα κυρίως του Σαλπιγγίδη η μπάλα στήνεται στα πέριξ της περιοχής του Φεγκρούζ και ένα φάουλ και ένα κόρνερ του Λίνο, Κατσουράνης και Σίλντεφελντ γυρνάνε το παιχνίδι σε τρία λεπτά.
Το κίνητρο του ΠΑΟΚ ήταν μεγαλύτερο, πάλεψε περισσότερο και έβγαλε ψυχή. Ο ΠΑΣ έμεινε από δυνάμεις και οι Θεσσαλονικείς πήραν αυτό που ήθελαν.
Ο Αστέρας που πίκρανε τον ΠΑΟΚ ουκ ολίγες φορές, τον γλύκανε στο τέλος. Άντεξε στο Περιστέρι, με τον φευγάτο Μπαντή να κρατάει το μηδέν παθητικό.
Άμα τον πετύχω στη πόλη μας, θα τον κεράσω έναν καφέ έτσι για το ευχαριστώ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: