Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μπαντής: «Άξιζε κάτι παραπάνω ο Ατρόμητος»

Τη νίκη άξιζε ο Ατρόμητος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των Αρκάδων, Γιώργος Μπαντής.

Μπαντής: «Άξιζε κάτι παραπάνω ο Ατρόμητος»
Ο Γιώργος Μπαντής ήταν ο κύριος υπεύθυνος για το γεγονός πως ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης και να πάρει το «εισιτήριο» για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των Αρκάδων υπογράμμισε πως οι Περιστεριώτες έπαιξαν καλύτερα και άξιζαν τη νίκη, όμως, αυτός και οι συμπαίκτες του δεν τους άφησαν να την πάρουν.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μπαντής:

Για την αποψινή του απόδοση:

«Έκανα απλά την δουλειά μου. Και οι δυο ομάδες έδειξαν μέσα στο γήπεδο πόσο πολύ ήθελαν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν χώροι και έτσι δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η αλήθεια είναι πως ο Ατρόμητος έπαιξε καλύτερα και δικαιούταν κάτι παραπάνω, αλλά δεν τον αφήσαμε να το πάρει. Εμείς από την πλευρά μας πέσαμε μία θέση στη βαθμολογία και είναι κάτι που δεν μας ικανοποιεί».


Για τις απουσίες που είχε ο Αστέρας Τρίπολης:

«Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολλές απουσίες. Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο, αφού έχουμε καλό υλικό και έτσι δεν επηρεαστήκαμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Εύχομαι σε όλους μας καλό καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε φρέσκοι τη νέα σεζόν, ώστε να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: