Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Παράσχος: «Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Λόγω ατυχίας ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»
Η ατυχία ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο παιχνίδι τη σεζόν, σύμφωνα με τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Παράσχο.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως η ομάδα του Περιστερίου ήταν η καλύτερη απ’ όλες στα πλέι οφ και θα μπορούσε να είχε πάρει το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος:

«Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και περιμέναμε το γκολ. Δεν σκοράραμε σε ένα ματς με πολλές τελικές, φτάσαμε στη βρύση αλλά δεν ήπιαμε νερό. Η παρουσία του Ατρόμητου στα πλέι οφ έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν μας επηρέασε αυτό που γινόταν στα Γιάννινα. Εγώ στα τελευταία 10 λεπτά ρώτησα τι έγινε στα Γιάννινα. Είχαμε ευκαιρία και στο 93'. Στην τελική προσπάθεια δεν τα καταφέραμε καλά. Ο Ναπολεόνι για παράδειγμα τα έκανε όλα τέλεια στην Τούμπα, αλλά σήμερα κάτι γινόταν και έχανε τα κοντρόλ. Ίσως να είχε νευρικότητα. Δεν είχαμε κούραση. Πιέσαμε τόσο πολύ τον αντίπαλο, είχαμε ποιότητα και περισσότερες δυνάμεις από τον αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: