Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Γκόγκιτς: «Προσεκτικοί και πιο έξυπνοι»

Στην καλή εμφάνισή της ομάδας του παρά την ήττα στάθηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ηρακλή από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Αναλυτικά είπε:
Αρχικά δήλωσε: «Δυστυχώς με την εικόνα που είχαμε δεν αξίζαμε την ήττα γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ένα σουτ και πέτυχε το γκολ. Όπως χάσαμε σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε έξω ένα παιχνίδι. Δεν τέλειωσε τίποτα. Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Ο καλύτερος παίκτης μας τραυματίστηκε και αν ήταν μέσα θα ήταν αλλιώς το αποτέλεσμα. Πάμε την τέταρτη να πάρουμε αυτό που χάσαμε σήμερα. Σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν βάλεις γκολ θα στο βάλει ο αντίπαλος. Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί και πιο έξυπνοι και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».
Για το αν υπάρχει χρόνος να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας: «Προλαβαίνει να φτιάξει. Δεν ήταν εύκολο και για τις δυο ομάδες. Έχει φτιάξει η ψυχολογία μας. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Να παλέψουμε και αυτό που χάσαμε σήμερα να το πάρουμε έξω».
Για το γεγονός πως η ομάδα έχει 3 συνεχόμενα παιχνίδια εκτός: «Ο Ηρακλής έχει δείξει ότι παίρνει αποτελέσματα πιο εύκολα εκτός έδρας. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αυτή την κλήρωση είχαμε και πρέπει να είμαστε δυνατοί και να μην τα παρατήσουμε».
Ακόμα πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πιο εμπείρους παίκτες που έχουν παίξει Superleague. Σήμερα τα παιδιά είχαν θέληση και πάθος. Προσπαθώ με καλό τρόπο και με πειθαρχεία να βοηθήσω».
Για τον τραυματισμό του Ταϊανάν: «Δυστυχώς η πρώτη εκτίμηση είναι άσχημη. Μάλλον έπαθε ρήξη χιαστών».
Ολοκλήρωσε λέγοντας: «Όλες οι ομάδες που έχω δουλέψει λεγάνε ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρναμε τίποτα. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε περισσότερο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: