Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τα τρελά λεφτά που ζητάει ο Κυργιάκος!!

Τι και αν έχει να παίξει ποδόσφαιρο πάρα πολύ καιρό. Ο «Sotis» έχει μεγάλο κασέ και δεν... πέφτει με τίποτα. Διαβάστε το απίστευτο συμβόλαιο που αρνήθηκε! Ο Σωτήρης Κυργιάκος συνεχίζει να προπονείται χωρίς να έχει ομάδα, ωστόσο όπως φαίνεται δεν... καίγεται και να βρει σύλλογο για να επιστρέψει στην δράση μετά από πάρα πολύ καιρό.
Ο Έλληνας αμυντικός, παρότι έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξε σε επίσημο ματς, εξακολουθεί να ζητάει... τρελά λεφτά από όσες ομάδες τον προσεγγίζουν!
Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η στήλη «spordog penalty», τον περασμένο μήνα ο μάνατζερ του πήγε στον «Sotis» μία φοβερή πρόταση με συμβόλαιο 300.000 ευρώ (!), ωστόσο αυτός την απέρριψε χωρίς καν να το σκεφτεί!
Μάλιστα, του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να... πέσει κάτω από τις 400.000 ευρώ, ενώ για τις... αγορές τύπου Ρωσίας, Κίνας και Αραβίας θέλει συμβόλαιο 600.000 ευρώ!!
Προφανώς για να ζητάει τέτοια χρήματα, δεν θα του... λείπουν, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι τώρα έχει κάνει εξαιρετικά συμβόλαια σε Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: