Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ντε Μπρούιν: «Η Τσέλσι θα αποφασίσει»

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν δύσκολα θα συνεχίσει στην Τσέλσι μετά και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως για το μέλλον του αυτή την στιγμή αποφασίζουν οι
«μπλε» στους οποίους και ανήκει…
Ο Βέλγος δεν έχει βρει θέση στην ομάδα του Μουρίνιο και έχει γίνει αρκετή κουβέντα για το αν τον Γενάρη θα φύγει ως δανεικός. Μετά το φιλικό της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Κολομβία, ματς που παρακολούθησε από κοντά και ο τεχνικός της Τσέλισι, ρωτήθηκε για το αν είναι πιθανό να αποχωρήσει. «Ναι, είναι. Βέβαια ανήκω στην Τσέλσι και αυτή αποφασίζει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει μέχρι τον Γενάρη, ακόμα είναι Νοέμβριος», απάντησε ο Ντε Μπρούιν και πρόσθεσε:
«Νιώθω καλά και προσπαθώ. Ο προπονητής το καλοκαίρι μου είπε να μείνω και έτσι έμεινα στην Τσέλσι. Δεν το μετανιώνω. Ξέρω ότι ο Μουρίνιο ήταν εδώ σήμερα και με είδε αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Δεν έχω παίξει πολύ με την ομάδα μου και είναι δύσκολο να μπεις με την εθνική μετά από καιρό και να πας καλά. Δεν είναι εύκολο. Δεν χάνω την εμπιστοσύνη μου, απλά χρειάζομαι παιχνίδια».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: