Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη ομάδα διώχνει βασικό ποδοσφαιριστή της;

Με ποιον βασικότατο ποδοσφαιριστή είναι έξαλλοι σε μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας και αν μπορούσαν μάλιστα θα τον έδιωχναν τον Γενάρη; Η απάντηση στον spordog με ένα κλικ!
Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Άρης, ο οποίος δεν μπορεί με τίποτα από την αρχή του πρωταθλήματος να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να... πάρουν τα πάνω τους ούτε με την έλευση του Μιλίνκοβιτς και πλέον στην διοίκηση ψάχνουν δραστικά μέτρα, καθώς έχουν αρχίσει να αγχώνονται.
Μάλιστα, στην διοίκηση είναι εμφανώς προβληματισμένοι με την εμφάνιση των έμπειρων παικτών, οι οποίοι σε αντίθεση με πέρυσι (στο δεύτερο μισό) δεν... τραβάνε με τίποτα και σίγουρα δεν κάνουν την διαφορά όπως θα έπρεπε.
Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Πουλίδο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες άφησε και το αρχηγιλίκι, ενώ αν θυμάστε καλά πριν από λίγες εβδομάδες είχε «αρπαχτεί» και με την εξέδρα μετά από εντός έδρας.
Στα... όρια τους με τον Πουλίδο έχουν φτάσει όμως και στην διοίκηση του Άρη, όπως αναφέρει η στήλη «sportdog penalty»! Μάλιστα, οι «κίτρινοι» έχουν αν δεν είχαν τον περιορισμό για μόνο μία μεταγραφή άνω των 24 ετών τον Γενάρη, θα συζητούσαν από τώρα για λύση συμβολαίου!

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: