Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Καλού… καλοκαίρι!! (video)

Την υπογραφή του Σάλομον Καλού είχε τελικά το «θρίλερ» του Σενεγάλη-Ακτή Ελεφαντοστού! Ο άσος της Λιλ σφράγισε σε νεκρό χρόνο το 1-1, που στέλνει στη Βραζιλία τους Ιβοριανούς το επόμενο καλοκαίρι!

Καλού… καλοκαίρι! (video)
Χρειάστηκε να δει τον… χάρο με τα μάτια της. Τελικά όμως η Ακτή Ελεφαντοστού δεν επιβίωσε απλά. Ετοιμάζεται να ζήσει ένα ακόμα Μουντιάλ!
Έχοντας «προίκα» το 3-1 του πρώτου ματς και σχεδόν όλα τα αστέρια στη σύνθεσή τους (Ντρογκμπά, Καλού, Ζερβίνιο, Γιάγια και Κόλο Τουρέ) οι «ελέφαντες» θεώρησαν πως θα… πατήσουν δεύτερη φορά τη Σενεγάλη.

Τελικά όμως τους «πάτησε» εκείνη. Τους στρίμωξε απ’ την αρχή στην περιοχή. Τους πίεσε. Έχασε ευκαιρίες. Κι έκανε «θρίλερ» το παιχνίδι, όταν πήρε τελικά το προβάδισμα στο 77’, με πέναλτι του Μουσά Σο. So… what, όμως. Παρά την ολοκληρωτική υπεροχή μέχρι το τέλος, οι Σενεγαλέζοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν το δεύτερο «χρυσό» γκολ που θα έστελνε εκείνους στο Μουντιάλ.

Κι όταν ο Καλού τους πέτυχε ανοιχτούς στις καθυστερήσεις, τουςς έδωσε τη «χαριστική βολή» (1-1) και σφράγισε την τρίτη (συνεχόμενη) παρουσία της Ακτής Ελεφαντοστού σε Παγκόσμιο Κύπελλο! Εκεί όπου νωρίτερα είχε εξασφαλίσει ότι θα βρεθεί και η Νιγηρία, καθαρίζοντας για δεύτερη φορά (2-0) την Αιθιοπία.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: