Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«Στον Ριμπερί η Χρυσή Μπάλα»

Juventus vs. Shakhtar Donetsk - UEFA Champions League 2012-2013
Ο Αντρέα Πίρλο αγωνίστηκε στο φιλικό της Ιταλίας με τους Γερμανούς στο Σαν Σίρο και σε δηλώνεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τη Μίλαν αλλά και το μέλλον του. Ακόμη, αναφέρθηκε στην Χρυσή Μπάλα.
“Ήταν ωραίο να επιστρέφεις σε ένα στάδιο στο οποίο έχω παίξει για τόσα πολλά χρόνια. Το αντίο στη Μίλαν; Μία απόφαση που πήρα πριν τρία χρόνια και είμαι ικανοποιημένος που την πήρα. Με δυσαρεστεί να βλέπω τους ροσονέρι σε αυτή την κατάσταση αλλά θα βγουν από αυτήν” τόνισε και σε ερώτηση για το αν θα ανανεώσει με τη Γιουβέντους ανέφερε: “Είμαι αισιόδοξος, έχουμε καιρό για να μιλήσουμε. Έχω πει ότι θέλω να συνεχίσω να παίζω επειδή διασκεδάζω και είμαι καλά. Το αν θα είμαι στη Γιούβε ή σε άλλη ομάδα θα το δούμε”
Όσο για το ποιος θα κατακτήσει το καμπιονάτο δήλωσε: “Ποιος θα πάρει το σκουντέτο; Προς το παρόν η Ρόμα είναι μπροστά αλλά είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από ένα λάθος βήμα τους”.
Τέλος για τη Χρυσή Μπάλα ανέφερε: “Εγώ τη Χρυσή Μπάλα θα την έδινα στον Ριμπερί, το αξίζει περισσότερο επειδή κατέκτησε τα πάντα την περασμένη σεζόν”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: