Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«Καθάρισε» η Λάρισα!

Με το γκολ του Γκούρτσα στο 53' η Λάρισα «καθάρισε» τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην έδρα του και προχώρησε στην τέταρτη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

«Καθάρισε» η Λάρισα
Νίκη ψυχολογίας μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα πήρε η Λάρισα, η οποία επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας στη «πρεμιέρα» του Γιώργου Στράντζαλη στον πάγκο της ομάδας.

Η ΑΕΛ πέρασε εύκολα απ’ την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, με το γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα στο 53’ να στέλνει την ομάδα στην επόμενη φάση, όπου θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Κοζάνη – Καμπανιακός.

Με χλιαρή εικόνα στο πρώτο μισό οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 43’ με τον Παναγιωτόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβασε στροφές και σημείωσε αρκετές ευκαιρίες, πριν το σουτ του Γούρτσα που κατέληξε στα δίχτυα του Μπαντή. Μάλιστα, το κατάφερε ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Καρανίκα στο 55’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Εθνικός Φιλιππιάδας: Μπαντής, Θεοδώρου, Μούτας (67΄Σιαπανίδης), Σιαπέρας, Παπαβασιλείου, Δάρδας, Τσακανίκας (67΄Μούτος), Γεωργίου, Κολιάκης, Γιάτσε (80΄Κοντογιώργος), Παναγιωτόπουλος.

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (77΄Πία), Σαββίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (58΄Αραμπατζής), Μπλέντι (90΄+2΄Πάνος) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: