Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Το σκεπτικό των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ!!

Η μεταγραφολογία ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως θα λειτουργήσει το σωματείο στις μεταγραφές του Γενάρη. Άμεση προτεραιότητα κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χαφ πρώτης γραμμής. Τι λένε οι Ρουμάνοι για τον Κίρικες. Η μεταγραφολογία στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε. Τα ονόματα πολλά και τα περισσότερα, αν όχι όλα, βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων. Στην ΠΑΕ όμως, όπως λένε, δεν δουλεύουν με το σκεπτικό που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή με 2-3 μάνατζερ και με γνωστούς και φίλους(καλές είναι οι γνωριμίες, αλλά δεν αρκούν). Στον Δικέφαλο, από την μεταγραφική περίοδο του Καλοκαιριού, προσπαθούν να  εφαρμόσουν ένα διαφορετικό μοντέλο πιο Ευρωπαϊκό.
Υπάρχει ένα τμήμα που ασχολείται με τις μεταγραφές όλο τον χρόνο. Για το συγκεκριμένο τμήμα γίνονται προσπάθειες να υπάρξει ενίσχυση με παράγοντες του ποδοσφαίρου(εκτός Ελλάδος) που θα δουλεύουν αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ. Έτσι λοιπόν και αυτή την μεταγραφική περίοδο  οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν έτοιμες τις λύσεις για τις θέσεις που θέλει ο Χουμπ Στέφενς. Σε πρώτη φάση στην ΠΑΕ ετοιμάζονται για την έλευση δύο ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής που θα αγωνιστούν άμεσα.
Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να φέρουν στην Τούμπα έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά και ένα αμυντικό χαφ. Η χρονιά δεν μπορεί να βγει μόνο με τους Κατσουράνη, Βίτορ, Κατσικά και Λόπεθ. Χρειάζεται ένας ακόμα αμυντικός που θα μπει αμέσως στην 11αδα και θα περιορίσει τα αμυντικά κενά. Τα ίδια ισχύουν και για την θέση του αμυντικού χαφ. Αυτή την στιγμή ο Στέφενς εμπιστεύεται περισσότερο του Λάζαρ και Τζιόλη, με τον Γκαρσία να βρίσκεται εκτός πλάνων, αλλά και τον Κάτσε να έχει τεθεί στο περιθώριο.
‘Όσον αφορά την περίπτωση Βλάντ Κίρικες από την Ρουμανία η ενημέρωση που έρχεται είναι πως ο 24χρονος αμυντικός της Τότεναμ δεν σκέφτεται να φύγει από το Λονδίνο, ακόμα και πρόταση να έρθει με πολλά μηδενικά.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: