Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«Ο Ολυμπιακός αγοράζει ποσοστό του Ρομπέρτο»

Ο Ολυμπιακός περνά στην... αντεπίθεση με τους Ισπανούς να μεταδίδουν το Σάββατο πως ετοιμάζεται να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο.
Η Marca έκανε λόγο τις προηγούμενες ημέρες για το... σενάριο η Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρει πίσω τον Γενάρη τον Ρομπέρτο για να τον δώσει στην ομάδα της Χετάφε. Κάτι που εκ των πραγμάτων είναι και φαντάζει εάν όχι απίθανο, εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Το Σάββατο τόσο η Mundodeportivo όσο πληροφορίες από την Ισπανία διευκρίνιζαν πως ο παρότι οι Μαδριλένοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πιθανή επιστροφή του Ρομπέρτο υπάρχουν δύο σοβαρά ζητήματα που εμποδίζουν κάτι τέτοιο. Πρώτον δεν θα είναι πρώτη επιλογή εφόσον γυρίσει.
Με τα ισχύοντα δεδομένα λοιπόν στην Ατλέτικο σκέφονται πως δεν έχει και πολλή λογική να πάρουν έναν πολύ καλό γκολκίπερ για δεύτερο. Το άλλο στοιχείο που είναι πιο σημαντικό είναι το... μπάσιμο των ερυθρολεύκων για να πάρουν μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη.
Οι Ισπανοί επισημαίνουν πως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να αγοράσει άμεσα ποσοστό του Ρομπέρτο προκειμένου να τον κρατήσει στο δυναμικό του και του χρόνου και γιατί όχι και περισσότερο.
Μεγάλο ρόλο και επιρροή σε αυτό έχει η παρουσία του Μίτσελ που έχει πολύ καλές γνωριμίες και στην Ατλέτικο. Στην Ιβηρική διαρρέουν πως ήδη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας Ατλέτικο-Ολυμπιακού για να κλείσει από τώρα το deal για τον Ρομπέρτο.
Βέβαια παρόλα αυτά οι Ισπανοί κρατούν ακόμα στο παιχνίδι την Χετάφε, βάζοντας τον Ρομπέρτο σε πιθανά ανταλλάγματα, ωστόσο έχουν αρχίσει να ρίχνουν τους τόνους. Κυρίως επειδή η Χετάφε προσφέρει παίκτη και όχι χρήματα για τον πορτιέρε των νταμπλούχων Ελλάδας. Υπογραμμίζουν πάντως πως η υπόθεση Ρομπέρτο έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: