Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ανοίγει η πόρτα…!

Ώρα εκκαθαρίσεων στον Αστέρα Τρίπολης. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στην Αρκαδία ετοιμάζονται για κινήσεις… αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών.

Ανοίγει η πόρτα…
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον Αστέρα Τρίπολης σύντομα αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Στάικου Βεργέτη.

Πιο συγκεκριμένα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σεμπάστιαν Σέτι. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος ήρθε στην Αρκαδία τον περασμένο Γενάρη, όμως δεν πήρε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Την φετινή σεζόν έχει παίξει βασικός στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στα δύο με τα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα να είναι στην πόρτα της εξόδου.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που ήρθε πέρσι τον Γενάρη, με ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες, αναμένεται να φύγει. Ο λόγος για τον Χουάν Πάμπλο Κάφα, ο οποίος συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας στην Τρίπολη, όμως ουδέποτε έδειξε τα στοιχεία που τον πήγαν στην ομάδα της Τρίπολης. Μάλιστα, σε κάποιες στιγμές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και εριστικός με την συμπεριφορά του σε παιχνίδια και προπονήσεις.

Ο τελευταίος που είναι από τα… φαβορί για αποχώρηση είναι ο Σεμπάστιαν Γκρατσίνι. Ο Αργεντινός χαρακτηρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι… αντί-Ράγιος. Πήρε το «10», χρειάστηκε αρκετό χρόνο προσαρμογής (ουσιαστικά δεν ήρθε ποτέ αυτή), όσες φορές αγωνίστηκε δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ενώ οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως ήταν ένας από τους λόγους απομάκρυνσης του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο. Έτσι, μετά από ένα εξάμηνο, αναμένεται να αποχωρήσει, κάτι που είναι… σύνηθες φαινόμενο για τον ίδιο, ο οποίος κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις και με Έλληνες παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν αυτά που θα περίμενε η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: