Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Αυτούς τους σιχαίνομαι, για αυτούς είμαι περήφανος!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης δεν αποθεώνει την Εθνική για τη νίκη επί της Ρουμανίας, αλλά συγκεκριμένους παίκτες και... γκρινιάζει γι' αυτούς που σιχαίνεται!
Εγώ σήμερα, που όπου γάμος και η Βασίλω πρώτη, σήμερα δηλαδή που όλοι …θυμήθηκαν να αποθεώσουν την Εθνική θα το πάω αντίθετα. Θα γκρινιάξω. Και θα πω τι σιχαίνομαι.
Σιχαίνομαι λοιπόν:
*Ολους αυτούς που περιμένουν τις νίκες της Εθνικής, για να πάνε να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν λίγο από την δόξα των παιδιών και του προπονητή, που όταν χάνουν(λίγες φορές), οι ίδιοι είναι που ρίχνουν τα βέλη.
*Ολους αυτούς που συνδυάζουν την Εθνική με τους συλλόγους. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού και είμαι Ολυμπιακός τον αποθεώνω. Είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, η του ΠΑΟΚ και είμαι Ολυμπιακός δεν αναφέρομαι καθόλου, η τον κράζω. Και φυσικά και το αντίθετο. Είμαι Παναθηναϊκός και δεν αναφέρομαι η κράζω τους παίκτες του Ολυμπιακού. Για μένα όταν παίζει η Εθνική οι παίκτες είναι παίκτες της Εθνικής και δεν με απασχολεί σε ποια ομάδα παίζουν.
*Ολους αυτούς, που τόσο διάστημα έκραζαν τον Σάντος και τους παίκτες επειδή κέρδιζαν με 1-0 και όχι με 5-0 και τώρα είναι έτοιμοι είτε να κάνουν την κωλοτούμπα αν περάσει η ομάδα την Τρίτη, είτε να βγουν να κάνουν λαϊκά δικαστήρια αν η Εθνική δεν περάσει. Προσοχή δεν λέω να μην κάνουμε κριτική , λέω να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και λέω να ξέρουμε ποιοι είμαστε και αυτή η Εθνική την τελευταία 10ετία τι έχει καταφέρει σε σχέση με ποια πραγματικά είναι η Ελλάδα στο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα, που έχει.
Δύο λόγια για το ματς. Μπράβο σε όλα τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά, μπράβο και στον Σάντος για την ομάδα, που παρουσίασε. Τρεις όμως, ήταν ένα σκαλί παραπάνω.
Ο κίλερ Μήτρογλου, που έβαλε δύο γκολ και το πρώτο είναι παγκόσμιας κλάσης. Με αυτόν φορ η Εθνική είναι σίγουρη ότι ένα γκολ θα το έχει γενικά και πιστεύω και στην Ρουμανία.
Ο Σαλπιγγίδης, που σε κάθε κρίσιμο ματς της Εθνικής, σκοράρει(χθες έσωσε και ένα βέβαιο γκολ) και δίνει απαντήσεις στους ….άμπαλους που κράζουν τον Σάντος, που τον βάζει.
Ο Παπασταθόπουλος που εξελίσσεται σε ένα από τα κορυφαία στόπερ στην Ευρώπη. Ηταν παντού στην άμυνα και ο βασικός λόγος, που δεν δεχθήκαμε φάσεις από την Ρουμανία με εξαίρεση το γκολ, που ήταν μία κακιά στιγμή, από αυτές που η Εθνική δεν μας έχει συνηθίσει αμυντικά, αλλά και σε αυτό ο Σωκράτης δεν έχει ευθύνη.
Αυτά ήθελα να πω . Και να συμπληρώσω, ότι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα την Τρίτη είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά, που παίζουν στην Εθνική . Είτε προκριθούν, είτε αποκλειστούν τους ευχαριστώ για την μεγάλη προσφορά τους και για τις μεγάλες βραδυές που μου έχουν χαρίσει. Όπως αυτή της Παρασκευής κόντρα στην Ρουμανία.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: