Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Παράταση και δεσμεύσεις Ηλιάδη στον Άρη!

Μετά την κατάληξη στην υπόθεση στο άρθρο 99 θα έχουμε εξελίξεις στην Κοινωνία Μελών Άρη. Τα στελέχη της θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, ώστε να ενημερωθούν για τα «φλέγοντα» ζητήματα.

Παράταση και δεσμεύσεις Ηλιάδη στον Άρη
(
Παράταση θα πάρουν οι οριστικές αποφάσεις σε ότι αφορά το μέλλον της Κοινωνίας Μελών Άρη. Υπάρχουν σκέψεις για ομαδικές παραιτήσεις, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, αλλά θα έχουμε κατάληξη μετά το τέλος της υπόθεσης του άρθρου 99. Αυτό γίνεται ώστε να μην λειτουργήσει απορρυθμιστικά, αλλά και για να μην αποφασιστεί κάτι εν θερμώ, που μπορεί να αποδειχθεί λάθος στη συνέχεια. Επιπλέον, πρέπει να περιμένουμε και την έκτακτη γενική συνέλευση, ώστε να έχουν λόγο όλα τα μέλη της ΚΜΑ.

Παράλληλα, θα υπάρξει συνάντηση και με τον Δημήτρη Ηλιάδη. Κατά πάσα πιθανότητα αύριο(18/11). Θα ζητηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ενημερώσει για όλα τα θέματα του συλλόγου και να φανερώσει το οικονομικό πλάνο ότι και να γίνει με το άρθρο 99. Μπει δεν μπει σε αυτό ο σύλλογος.

Θέματα που «καίνε» είναι αν θα συμμετάσχει ο κ. Ηλιάδης στην ΑΜΚ με την καταλυτική μέρα να είναι η Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, οι χορηγίες ύψους 1,4 εκατ. ευρώ που είχε δεσμευθεί προεκλογικά, αλλά και σε τι ποσοστό έχει εκχωρήσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο της τρέχουσας σεζόν. Ερώτηση θα γίνει και για το μεταγραφικό πλάνο εν όψει Ιανουαρίου με τους «κίτρινους» να βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Superleague. H ΚΜΑ θέλει να μάθει από το λογιστήριο την οικονομική κατάσταση του συλλόγου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: