Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Αυτά είναι τα καλύτερα βραζιλιάνικα οπίσθια!! (pics)

kolaresbrazil
Έπειτα από μήνες διαξιφισμών, φημών και τσακωμών, ο περίφημος διαγωνισμός οπισθίων της χώρας του καφέ ανέδειξε νικήτρια και ο υπόλοιπος κόσμος πανηγυρίζει μαζί της.
Το Miss Bum Bum 2013, τα λατρεμένα καλλιστεία των αντρών της οικουμένης που ξεψαχνίζουν τη Βραζιλία, μια χώρα που φημίζεται ούτως ή άλλως για τα οπίσθια των γυναικών της, για να βρουν τους απολύτως καλύτερους γλουτούς, έστεψε πρόσφατα την 25χρονη Dai Macedo με την περίλαμπρη τιμή!
Εννοείται ότι η νικήτρια του Miss BumBum γίνεται αυτομάτως celebrity και εξασφαλίζει παχυλά διαφημιστικά συμβόλαια και άλλες παροχές, καθώς τέτοιοι γλουτοί είναι περιζήτητοι στα πέρατα του πλανήτη.


Η Dai Macedo, σπουδάστρια δημόσιας διοίκησης, εξαφάνισε τον λυσσαλέο -είναι η αλήθεια- ανταγωνισμό και κατέλαβε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω της τις επίσης εκπληκτικές Eliana Amaral (δεύτερη θέση) και Jessica Amaral (τρίτη θέση).

Δύσκολο το έργο των κριτών, δύσκολο…

Παρά τις φήμες για «στήσιμο» του λαμπρού διαγωνισμού και τις κατηγορίες που αλληλοεκτόξευαν όλον αυτό τον καιρό οι διαγωνιζόμενες μεταξύ τους, η Macedo τις συγχώρεσε όλες και άφησε τα ζοφερά γεγονότα πίσω της: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Δεν περίμενα να κερδίσω!».

Η νέα Miss BumBum άφησε πάντως να εννοηθεί ότι τα τροφαντά οπίσθιά της δεν ήταν πάντα σε αυτή την εκπληκτική κατάσταση: «Δεν είναι 100% φυσικά. Έκανα ανόρθωση. Είχα πάντα μεγάλα οπίσθια αλλά η λιποαναρρόφηση τα βελτίωσε».

Η καυτή μελαχρινή ελπίζει πλέον να κάνει καριέρα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια, να της ευχηθούμε λοιπόν κάθε επιτυχία!









Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: