Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ισπανική… υποχώρηση στον Άρη!

Χωρίς τους Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στην Lyubimets 2007 στο φιλικό παιχνίδι της Κυριάκης (15:00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ισπανική… υποχώρηση στον Άρη
Με απόντες δυο απ' τα βασικά στελέχη του θα παραταχθεί ο Άρης στο φιλικό τεστ με τη Lyubimets 2007.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο έμεινε και πάλι εκτός της σημερινής προπόνησης για προληπτικούς λόγους, ο Ρούμπεν Πουλίδο είναι με άδεια στην πατρίδα του κι έτσι αμφότεροι οι Ισπανοί δεν θ' αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι (15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ίδιο θα γίνει και με τους τραυματίες Βασίλη Τριανταφυλλάκο, Τζον Ίμπε, Νίκο Τσουμάνη και Γιάννη Παπαδόπουλο όπως και με τους διεθνείς Σωκράτη Διούδη και Ηλία Σταυρόπουλο

Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν επίσης, για προληπτικούς λογούς οι Ανδρέας Τάτος (ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης), Γιώργος Μαργαρίτης, Ανδρέας Ηρακλής και Κώστας Κοτσαρίδης. Οι δυο τελευταίοι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας όμως δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει στον κόσμο της ομάδας ότι στο αυριανό φιλικό η είσοδος είναι ελεύθερη και θα είναι ανοικτή η θύρα των επισήμων.

Αναλυτικά η αποστολή για το φιλικό: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Ψυχογιός.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: