Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δυσκολεύτηκε ο Φέτελ!!

Και όμως ο Σεμπάστιαν Φέτελ δυσκολεύτηκε. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο Γερμανός πιλότος μετά την κατάκτηση της πολ ποζίσιον στο γκραν πρι των ΗΠΑ.

Δυσκολεύτηκε ο Φέτελ
Οι συνθήκες που επικρατούσαν στo «Circuit of the Americas» δυσκόλεψαν το έργο του Σεμπάστιαν Φέτελ στη διεκδίκηση της όγδοης πολ ποζίσιον της σεζόν, όπως δήλωσε ο Γερμανός πιλότος μετά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος «γύρισε» ταχύτερα από όλους στον τελευταίο του γύρο και αύριο θα εκκινήσει από την πρώτη θέση δήλωσε ικανοποιημένος με την απόδοση του, προσθέτοντας πως ανυπομονεί για τον αγώνα.

«Είναι πολύ καλό που έχουμε και τα δύο μας μονοθέσια στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης. Οι συνθήκες των κατατακτήριων δοκιμών ήταν δύσκολες, καθώς άλλαξε ο αέρας στην πίστα, με αποτέλεσμα να γίνονται ακόμη πιο δύσκολες οι γρήγορες στροφές. Είναι θετικό που θα ξεκινήσω από τοπ “καθαρό” μέρος της πίστας. Ανυπομονώ για τον αγώνα, καθώς μου αρέσει πολύ το μέρος, αλλά και το σιρκουί. Στον πρώτο γύρο δεν ήμουν καλός, αλλά στη συνέχεια πίεσα και τα κατάφερα», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: