Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Να ‘ταν κι άλλες…!!

Οι μέρες ξεκούρασης… τελειώνουν και στον Ολυμπιακό επιστρέφουν, από Δευτέρα, στις προπονήσεις, ενόψει Πανθρακικού.

Να ‘ταν κι άλλες…
Το διάστημα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα πιεστικό και βαρύ για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε μια εβδομάδα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ και τον ΠΑΟΚ, κατακτώντας ισάριθμες νίκες, οι οποίες σκόρπισαν ενθουσιασμό στο Λιμάνι.

Το… «δώρο» του Μίτσελ για τα τρία αποτελέσματα αυτά ήταν λίγη ξεκούραση για τους παίκτες. Το γεγονός πως η Εθνική είχε υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το μπαράζ με την Ρουμανία, έδωσε την ευκαιρία στον Ισπανό τεχνικό να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του για το Σαββατοκύριακο.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Δευτέρα, έχοντας στο μυαλό τους την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό και την επικίνδυνη έξοδο στην Κομοτηνή, που ακολουθεί για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος, στον Πειραιά, υπάρχει ικανοποίηση για τη νέα εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου με την Εθνική ομάδα, όπως φυσικά και με την απόδοση των Σιόβα, Χολέμπας και Μανιάτη που επίσης αγωνίστηκαν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: