Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«Η επιτυχία αυτή θα μας δώσει κουράγιο»

Ο Κολοσσός πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Α1 έπειτα από έξι αγωνιστικές γεγονός που δίνει κουράγιο για την επίτευξη του στόχου, την παραμονή, όπως τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς.

«Η επιτυχία αυτή θα μας δώσει κουράγιο»
Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε για φέτος ο Κολοσσός στην Α1. Οι «θαλασσί» έκαναν σεφτέ κόντρα στα Τρίκαλα μετά από έξι αγωνιστικές γεγονός που, όπως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Βασίλης Φραγκιάς, δίνει κουράγιο σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο να συνεχίσουν να παλεύουν για να πετύχουν το στόχο της ομάδας που είναι παραμονή.

«Θεωρώ ότι στην όγδοη σεζόν μου στον Κολοσσό, αυτή πρέπει να ήταν από τις πλέον δύσκολες εβδομάδες. Υπήρχε τεράστια πίεση για το αποτέλεσμα, αφού με ήττα σήμερα θα ήμασταν σε πάρα πολύ άσχημη θέση. Έπρεπε να διαχειριστούμε την πολύ κακή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τον Πανελευσινιακό και σαφέστατα παίζαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν στη γωνία και έτοιμοι να γκρεμιστούμε. Βγάλαμε ενέργεια και πάθος στην αρχή κι αυτό άρχισε να μας πλακώνει στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος. Δεν ήταν από τα παιχνίδια που λες ότι και να το χάσω δεν τρέχει κάτι. Αυτή την πίεση τη ζήσαμε όλη την εβδομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί όταν τα Τρίκαλα πέρασαν μπροστά είχαμε καθαρό μυαλό και βρήκαμε λύσεις για να πάρουμε το προβάδισμα και παράλληλα την πρώτη μας νίκη», είπε ο τεχνικός των Ρόδιων και συνέχισε:

«Η επιτυχία αυτή θα μας δώσει κουράγιο για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η παραμονή στην Α1. Συγχαρητήρια στον κόουτς Φλεβαράκη γιατί η ομάδα του ήταν πολύ ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα. Και ο Κώστας ξέρει καλά ότι οι 20 πόντοι σήμερα στο μπάσκετ δεν είναι… τίποτα. Ανά πάσα στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν. Με 2-3 σουτ μπορείς να μπεις στο παιχνίδι. Σήμερα έπαιξε και για πρώτη φορά ο Νέστορας Κόμματος, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά στο α’ ημίχρονο μας έδωσε πολλές λύσεις και θα μας βοηθήσει πολύ. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή και η νίκη αυτή θα μας δώσει ένα χαμόγελο. Από τη Δευτέρα ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια για το επόμενο παιχνίδι στη Δράμα».

Από την πλευρά του ο κορυφαίος των «θαλασσί» στο ματς με τα Τρίκαλα, Άγγελος Τσάμης, σχολίασε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μας. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο α’ ημίχρονο και πήραμε μία διαφορά ασφαλείας. Δυστυχώς είχαμε να διαχειριστούμε το άγχος. Πιστεύω ότι εμείς δείξαμε δύο πρόσωπα και όχι τα Τρίκαλα. Ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε, κάτι που θα μας δώσει ώθηση στη συνέχεια, γιατί πραγματικά είμαστε καλή ομάδα. Είναι γεγονός ότι έχουμε κάποια κενά διαστήματα στα οποία μας λείπει η συγκέντρωση και πρέπει να τα βελτιώσουμε για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος για μας, όπως και για πολλές ομάδες, να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο Νέστορας Κόμματος ήρθε για να μας βοηθήσει και πάντα μία προσθήκη που γίνεται για το καλό της ομάδας, παίζει θετικό ρόλο. Το ότι το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με νίκη είναι στοιχείο ακόμη καλύτερο. Θεωρώ ότι στην πορεία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Τη θέλαμε αυτή τη νίκη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την προσπάθεια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: