Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Μήτρογλου: «Τα πάντα για το Μουντιάλ»

Ο Κώστας Μήτρογλου χαρακτηρίζει μέσω της SportDay όνειρο την πρόκριση στο Μουντιάλ και δίνει το σύνθημα όχι μόνο για υπεράσπιση του 3-1, αλλά και για νίκη στη Ρουμανία.

Μήτρογλου: «Τα πάντα για το Μουντιάλ»
Είναι αποφασισμένοι να πάνε στο Μουντιάλ οι Έλληνες διεθνείς και δεν σκοπεύουν τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους. Ο Κώστας Μήτρογλου, που έβαλε θεμέλιο λίθο για την πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 3-1 επί της Ρουμανίας έδωσε μέσω της SportDay το σύνθημα. Όχι απλώς για να υπερασπιστεί η «γαλανόλευκη» στο Βουκουρέστι το σκορ του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και για να φτάσει σε δεύτερη νίκη.

«Η συμμετοχή σε Μουντιάλ είναι ένα όνειρο. Εγώ κι όλοι μας δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο γήπεδο προκειμένου να πάμε στη Βραζιλία, γι' αυτό και δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αρκεί η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και να πετύχει τον στόχο της», δηλώνει ο πιστολέρο της Εθνικής.

«Στο Βουκουρέστι δεν θα έχουμε στο μυαλό μας το 3-1, αλλά πώς να κερδίσουμε ξανά», ανέφερε, προσθέτοντας πως δεν τον ενδιαφέρει να σκοράρει και πάλι. Αρκεί να έρθει η νίκη. «Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Σημασία έχει να μπει», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: