Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Το απολαμβάνει ο Μπέιλ!!

Χαρούμενος που βρίσκεται στη Μαδρίτη και φορά τη φανέλα της Ρεάλ δήλωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Το απολαμβάνει ο Μπέιλ
Κάθε λεπτό απολαμβάνει από τη στιγμή που έγινε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος παραδέχθηκε – μέσω της «Marca» - ότι άργησε να πάρει… μπρος.

Ο Ουαλός εξτρέμ έπαιξε σε λίγα ματς με τους «μερένχες» και στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο, ο διεθνής άσος επέστρεψε δριμύτερος και θέλει να ανταποδώσει την αγάπη που έχει εισπράξει από τους οπαδούς της «βασίλισσας».

«Είχα ένα… αργό ξεκίνημα, το οποίο οφείλεται στο γεγονός πως δεν είχα κάνει προετοιμασία και στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκαν από ελαφρούς τραυματισμούς. Όλοι στον σύλλογο με έχουν βοηθήσει και έχουν εξαιρετική συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Όταν παίζεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, η ζωή σου γίνεται ευκολότερη. Το γεγονός πως παίζω μαζί του και με την υπόλοιπη ομάδα είναι πολύ ωραίο για μένα και απολαμβάνω κάθε λεπτό μαζί του», τόνισε ο διεθνής άσος στην ιστοσελίδα FAW και συνέχισε:

«Είναι εκπληκτικό που βρίσκομαι εδώ, το γήπεδο, οι οπαδοί, είναι όλα απίστευτα. Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να παίζω και ελπίζω να κερδίσουμε αρκετά τρόπαια στο τέλος της σεζόν. Όσον αφορά τα ισπανικά μου, αρχίζω να μαθαίνω σιγά-σιγά. Νομίζω ότι το κυριότερο πράγμα είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και να ασχοληθώ πρώτα από όλα με το αγωνιστικό και μετά με όλα τα υπόλοιπα. Έχω μάθει κάποιες λέξεις, αλλά θα μου πάρει λίγο καιρό για να αρχίσω να συνεννοούμαι κανονικά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: