Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«Διάθεση και άμυνα έκριναν το ματς»


Η διάθεση των παικτών του Ηλυσιακού και η αμυντική τους λειτουργία ήταν τα στοιχεία που τον οδήγησαν στη νίκη κόντρα στη Νέα Κηφισιά, σύμφωνα με τον Δημήτρη Λιόγα.

«Διάθεση και άμυνα έκριναν το ματς»
Ο Ηλυσιακός γύρισε το ματς με την Κηφισιά στην έδρα του και πήρε τη νίκη και αυτό σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Λιόγα, ήταν αποτέλεσμα της διάθεσης των παικτών του και της καλής τους άμυνας.

«Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Αληθινό ντέρμπι. Η Κηφισιά ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε ποιοτικά. Είχαμε πάρει μία απόφαση πως θα σταματήσουμε τον Λιακόπουλο, δεν λειτούργησε, αλλάξαμε τακτική κι αυτή λειτούργησε. Ήταν εξαιρετικά σημαντικό το διάστημα που παίξαμε με χαμηλό σχήμα. Όντως, στο πρώτο ημίχρονο δεν μας επέτρεψε να έχουν επιθετικά ριμπάουντ, τελειώνοντας το παιχνίδι όμως, είχαμε 13 επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό τελικά έκρινε το ματς. Η διάθεση και η άμυνα. Ήμασταν και λίγο τυχεροί, καθώς από τη στιγμή που η Κηφισιά έμεινε με ένα πλέι μέικερ ήταν δύσκολο να αντέξει. Εκτιμώ τον κόουτς απεριόριστα θεωρώ ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Από τη μεριά μου δεν θεωρώ ότι έγινε κάτι μεμπτό. Δεν συνέβησαν πράγματα που δεν συμβαίνουν γενικά στο ελληνικό μπάσκετ», είπε ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε για την απόδοση του Αντωνάκη:

«Επιτέλους έβγαλε στο γήπεδο τις αρετές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: