Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«Δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις»

Παράπονα από την διαιτησία είχε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα της ΑΕΝΚ από τον Ηλυσιακό.

«Δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις»
«Έβραζε» ο Ηλίας Παπαθεοδώρου λίγη ώρα μετά την ήττα της ΑΕΝΚ από τον Ηλυσιακό (71-65), εκφράζοντας έντονα τα παράπονά του για την διαιτησία.

«Είδατε όλοι ότι ελέγξαμε το ρυθμό για 37-38 επτά. Ημασταν μπροστά στο σκορ. Στην άμυνα περιορίσαμε όλους τους παίκτες του Ηλυσιακού πλην του Καυκή που έβαλε μεγάλα σουτ. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση με ισορροπία μέσα κι έξω από το καλάθι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ίδια λειτουργία κι εκτέλεση, πήραμε διαφορά 5-6 πόντων, αλλά εκεί χάσαμε κάποια ριμπάουντ που ήταν πολύ βασικά», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των νεοφώτιστων και συνέχισε:

«Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι πώς γίνεται στα τελευταία 13 λεπτά να μην πηγαίνει ούτε μία φορά στις βολές μία ομάδα που προηγείται κι έχει τον έλεγχο του αγώνα και δεν σφυρίζεται ούτε ένα φάουλ σε μία ομάδα που προσπαθεί να γυρίσει το ματς παίζοντας στο όριο. Η Κηφισιά στο γήπεδό της δεν έχει ούτε καφέδες ούτε χουλιγκανισμούς. Αν κάποιοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ας κάτσουν σπίτι τους. Το παιχνίδι δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις. Επρεπε να κάνουμε σουτ από τα 7.5 μέτρα. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Ο Ηλυσιακός παίζει κάθε εβδομάδα στο όριό του, δηλαδή αγγίζοντας πάντα το ύψιστο της ποιότητά του. Επαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο Αντωνάκης, που ξεκλείδωσε κάποια πράγματα την επίθεσή τους. Εμείς έχουμε κόσμο που έρχεται να δει ματς και μόνο το ματς. Φθηνά τεχνάσματα για να φτιαχτεί ένα κλίμα δεν ταιριάζουν στον Ηλυσιακό. Συγχαρητήρια στον κόουτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: