Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τη «σκότωσε» στις καθυστερήσεις!!

Μια ανάσα από τη δεύτερη νίκη της έφτασε η Προοδευτική, όμως ο Ρούβας της… έκοψε τη φόρα, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις στο εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής. Νίκη για τον Γιούχτα

Τη «σκότωσε» στις καθυστερήσεις
Είχε να νικήσει απ’ τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και όταν έφτασε μια ανάσα απ’ το να πανηγυρίσει βρήκε μπροστά της τον Ρούβα, που ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις.

Η Προοδευτική προηγήθηκε στο εξ αναβολής ματς της τέταρτης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 36’ με τον Αλεξίου.

Οι Κρητικοί είχαν ευκαιρίες τόσο για να προηγηθούν, με τον Φουκαράκη αλλά και να ισοφαρίσουν με τον Κεφαλούκο στο 82’, όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς χρεώθηκε επιθετικό φάουλ.

Ο έμπειρος αμυντικός του Ρούβα όμως «πλήγωσε» το σύλλογο του Κορυδαλλού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στην εκπνοή ο Γιούχτας
Όσον αφορά το εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής της κατηγορίας, ο Γιούχτας επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Πεύκης, με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό.

Ο Σκουλούδης στο 18’ έκανε το 1-0 για τον Γιούχτα στη πρώτη καλή στιγμή του ματς, ενώ στο 36’ ο Τοπούζης έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Αυτοί που πανηγύρισαν τελικά ήταν οι Κρητικοί, με τον Καστελλιανάκη να κάνει το 2-1 στο 90’.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: