Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τρεις με τέσσερις παίκτες και… Καρνέζης!

Τα μεταγραφικά πλάνα για την περίοδο του Ιανουαρίου ήδη έχουν γίνει στο ΠΑΟΚ και βάσει αυτού θα αποκτηθούν τρεις με τέσσερις παίκτες για να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα. Τι παίζει με Καρνέζη.

Τρεις με τέσσερις παίκτες και… Καρνέζης
Προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός αμυντικός και δύο κεντρικά χαφ και ίσως γίνει κίνηση για έναν επιθετικό. Για αυτές τις θέσεις γίνεται αναζήτηση. Βέβαια, οι μεταγραφές δεν θα γίνουν μόνο για να καλύψουν τα τωρινά κενά, αλλά… βλέποντας και το τέλος της σεζόν, όταν και θα λήξουν επτά συμβόλαια. Αυτά των Γκαρσία, Λίνο, Λόρενς, Λάζαρ, Βούκιτς, Γεωργιάδη και Κατσουράνη. Επιπλέον, λήγει και ο δανεισμός των Ολίσε, Νίνη, Στοχ και Νέτσιντ.

Μάλιστα, ο τελευταίος είναι πιθανόν να φύγει τον προσεχή Ιανουάριο. Ο σέντερ φορ της ΤΣΣΚΑ δεν έχει ικανοποιήσει και δεν έχει επανέλθει αγωνιστικά μετά το χειρουργείο χιαστών και έχει γίνει ήδη συζήτηση για το θέμα του. Ακόμη και ο ίδιος το ξέρει και ετοιμάζεται για επιστροφή στη Ρωσία.

Θέμα Κάτσε…

Σε ότι αφορά την απόκτηση δύο παικτών στο κέντρο πολλά θα κριθούν με τις εξελίξεις στο θέμα του Κάτσε. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά θεωρώντας από την ομάδα ότι θα αποχωρήσει ο Αλβανός μέσος. Συζητήσεις έχουν γίνει, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής. Η πρόταση της Κιέβο θεωρείται πολύ μικρή.

…και Καρνέζη

Μια ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Ορέστης Καρνέζης. Ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να ψάχνει τερματοφύλακα με τον Χακόμπο να είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια με εναλλακτική τον Γλύκο. Πρόκειται για παίκτη που δεν αγωνίζεται στην ομάδα του, τη Γρανάδα και ίσως αυτό του κοστίσει στον Έλληνα πορτιέρο εν όψει Μουντιάλ 2014, στο οποίο λογικά θα είναι παρών η Εθνική μας ομάδα.

Ο 28χρονος παίκτης σκέφτεται την επιστροφή στην Ελλάδα και είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ. Δεν φαίνεται να έχει συζητηθεί κάτι συγκεκριμένο, δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά είναι σε επικοινωνία οι δύο πλευρές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: