Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

«Είμαστε όλοι ενωμένοι»


Για ενότητα με στόχο τη νίκη κόντρα στον ΚΑΟΔ έκανε λόγο ο προπονητής του Ικάρου, Γιώργος Καλαφατάκης, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης.

«Είμαστε όλοι ενωμένοι»
Ο Ίκαρος υποδέχεται την Κυριακή (19/11, 16:00) τον ΚΑΟΔ για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και μόνος στόχος είναι η νίκη και ένα νέο ξεκίνημα, όπως εξήγησε ο Γιώργος Καλαφατάκης τονίζοντας παράλληλα ότι μπροστά σε αυτό το κρίσιμο ματς υπάρχει ενότητα στην ομάδα.

«Μπροστά μας είναι ο ΚΑΟΔ και είμαστε όλοι ενωμένοι. Μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις από οποιανδήποτε μέσα η έξω στο πρωτάθλημα της Α1. Ο αντίπαλος μας ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα, αλλά στη συνέχεια έχει πετύχει σημαντικές νίκες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη, για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να κρατήσουμε τον Ίκαρο εκεί που του αξίζει στην Α1 και στην Χαλκίδα για πολλά χρόνια. Η στήριξη από τον κόσμο είναι καταπληκτική και πιστεύω ότι θα είναι και την Κυριακή. Είναι μια φοβερή ατμόσφαιρα που την χρειάζεται ότι μόνο η περιφέρεια, αλλά συνολικά το Ελληνικό μπάσκετ», ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του και ο Άλεξ Βουγιούκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση απέναντι στα Τρίκαλα και την εντός έδρας ήττα από την Ελευσίνα και όλοι μας θέλουμε να αφήσουμε πίσω αυτά τα παιχνίδια. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον ΚΑΟΔ να επιβάλλει τον ρυθμό του. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος της Χαλκίδας για μια ακόμη φορά θα γεμίσει το γήπεδο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον ευχαριστήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: