Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Γεωργέας: «Μακάρι να προλάβω την Αγιά-Σοφιά»


Τα μάτια του έχουν δει σχεδόν τα πάντα στην ΑΕΚ. Τα πόδια του τα ‘χει βάλει παντού «στη φωτιά» για ‘κείνη. Ε, είναι δυνατόν ο Νίκος Γεωργέας να μη θέλει να μπει και ως παίκτης στην «Αγιά-Σοφιά»;

Γεωργέας: «Μακάρι να προλάβω την Αγιά-Σοφιά»
Έχει ζήσει όλα τα συναισθήματα στην ΑΕΚ. Ενδεχομένως αξίζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον να ηγηθεί της αντεπίθεσής τη. Κι ο Νίκος Γεωργέας ελπίζει και εύχεται να μπει -ως ποδοσφαιριστής ακόμα- στην «Αγιά-Σοφιά».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Δικέφαλος», ο αρχηγός της «Ένωσης» τόνισε χαρακτηριστικά: «Το γήπεδο είναι πραγματικά φοβερό, ίσως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Όταν θα το δούμε όρθιο στη Νέα Φιλαδέλφεια θεωρώ ότι θα πραγματοποιηθεί το όνειρο του κάθε ΑΕΚτζή! Όπως το Νίκος Γκούμας, έτσι και το νέο γήπεδο σημαίνει για τον ΑΕΚτζή τρόπο ζωής. Όπως παλιά, οι ΑΕΚτζήδες θα δίνουν το ραντεβού τους αρκετές ώρες πριν τον αγώνα για να πιουν τον καφέ τους, να φάνε και να ετοιμαστούν για το ματς. Είναι απλά τρόπος ζωής όπως σας είπα και πριν».

Αφού παραδέχθηκε, δε, ότι «το ΟΑΚΑ τόσα χρόνια ήταν άχαρο και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους», συνέχισε: «Θεωρώ ότι με το νέο γήπεδο θα έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλο! Το γήπεδο είναι ένα δώρο από τον πρόεδρο Δημήτρη Μελισσανίδη για όλους τους ΑΕΚτζήδες και τους παίκτες φυσικά. Σίγουρα η Ένωση με το δικό της σπίτι αλλάζει κύρος και βάζει πλώρη για τίτλους. Προσωπικά άποψή μου είναι ότι το ίδιο το γήπεδο θα αποτελέσει κίνητρο για όλους για να πάει η ΑΕΚ στην κορυφή…»

Κι όταν -αναπόφευκτα- ερωτήθηκε για το αν θα μπει κι ο ίδιος ως παίκτης στην «Αγιά-Σοφιά», ο Γεωργέας δεν έκρυψε πόσο θα το ‘θελε. Αρκεί να ‘ναι γερός: «Θα δούμε! Πιστεύω πως θα προλάβω… Εξαρτάται από τα πόδια που αν αντέχουν φυσικά και θα ήθελα να μπω να παίξω στη νέο μας σπίτι. Το γήπεδο αυτό θα είναι τιμή για όλους μας. Παίκτες και οπαδούς… Όπως σας ανέφερα παραπάνω, πρόκειται για ένα σπουδαίο δώρο που θα εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες όλων. Μακάρι να προλάβω να το νιώσω κι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: