Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Νικήσαμε την πιο ορθολογική ομάδα της Α1 μπάσκετ»

Την πιο ορθολογική ομάδα της Α1 μπάσκετ νίκησε η ΑΕΚΝ, όπως τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το 95-86 επί του ΠΑΟΚ.

«Νικήσαμε την πιο ορθολογική ομάδα της Α1 μπάσκετ»
Ο τεχνικός των νεοφώτιστων τόνισε πως αντιμετώπισαν μια ομάδα με κύρος και με έμπειρο προπονητή, αναλύοντας το παιχνίδι των δύο ομάδων στα δύο ημίχρονα, εστιάζοντας στο ότι οι παίκτες του έβγαλαν εκτός αγώνα τον Κούπερ το δεύτερο μέρος. Έδωσε σύνθημα για τη νίκη στο Ρέθυμνο την επόμενη αγωνιστική, ενώ ευχαρίστησε και τη διοίκηση του συλλόγου για την επίλυση όλων των προβλημάτων του τμήματος.

Αναλυτικά: «Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, ειδικά αν σκεφτείτε το κύρος και το όνομα που είχαμε απέναντί μας, αλλά και του κόουτς Μαρκόπουλου, που είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο ορθολογικό μπάσκετ στην Α1, μιλάω για επίπεδο τακτικής και για τις αποστάσεις στο παιχνίδι του. Στο πρώτο ημίχρονο αυτό έκανε τη διαφορά. Εμείς παίξαμε μ' ένα συγκεκριμένο τρόπο κι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βάλει τους ψηλούς του μέσα στην κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό μας δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να βγάλουμε τον Κούπερ εκτός αγώνα, να τον εκνευρίσουμε και να χαλάσουμε έτσι το μυαλό του ΠΑΟΚ, ενώ, από την άλλη, είχαμε έναν Βασίλιεβιτς, ο οποίος ήταν καθοριστικός. Του αξίζουν συγχαρητήρια’, επειδή έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Τώρα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ρέθυμνο, αλλά πιστεύω ότι αυτή μπορεί να είναι μία αφετηρία για εμάς.

Οφείλουμε όλοι απ' την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στη διοίκηση, που, σε δύσκολους καιρούς, μας παρέχει πάρα πολλά πράγματα και μέσα στην εβδομάδα προσθέσαμε ακόμη έναν παίκτη στο ρόστερ μας. Ελπίζω να τους ευχαριστήσαμε με τη μεγάλη νίκη μας και με το μπάσκετ που παίξαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: