Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Με την άποψη πως η σημερινή εμφάνιση με την Καλλονή ήταν η καλύτερη που έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός συμφώνησε ο Μάρκους Μπεργκ.

«Το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»
Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καλλονή (4-0) εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο επιθετικός των «πράσινων» τόνισε ότι το σκορ επιβεβαιώνει πως επρόκειτο για το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι.

Αναφερόμενος, δε, στην προσωπική του απόδοση, σημείωσε ότι δεν κάνει κάτι παραπάνω απ’ αυτά που είναι υποχρεωμένος ένας επιθετικός κι εξέφρασε την ελπίδα πως θ’ αποδειχθούν αρκετά για να κληθεί στην εθνική Σουηδίας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεργκ

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Νικήσαμε 4-0 και αυτό έδειξε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι έως τώρα. Κάναμε καλό πρώτο μέρος, στο δεύτερο δεν ξεκινήσαμε καλά και σε μια αντεπίθεση καθαρίσαμε το ματς».

Για το ότι πέτυχε γκολ, αλλά έβγαλε και ασίστ: «Αυτό πρέπει να κάνει ένας επιθετικός. Και να δημιουργεί και να σκοράρει».

Για την εθνική Σουηδίας: «Ελπίζω να είμαι στην εθνική. Αυτός είναι ο στόχος. Πηγαίνω καλά με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω αυτό να με βοηθήσει».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό και να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ακόμα δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα θέλαμε».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Παίζουμε εντός με τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο, να κάνουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε».

Για τον Κλωναρίδη και αν μπορεί να διαδεχθεί τον Φιγκερόα: «Όποιος παίζει στον Παναθηναϊκό είναι καλός ποδοσφαιριστής. Όλοι πρέπει να παίζουν για την ομάδα και να βοηθούν όπου κι αν αγωνίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: