Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σάντος, σου’ φεξε!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τον Αγ. Βασίλη της 14ης αγωνιστικής που φέρνει τερματοφύλακα – δώρο στον Σάντος για το Mουντιάλ! Ο Σοβαρός, οι λύσεις και οι... συμμετοχές. Ένας από τους πονοκεφάλους που υπάρχουν για την εθνική ομάδα εν όψει του μουντιάλ, μιας κι έγινε και η κλήρωση την Παρασκευή, είναι αυτός στην θέση με το Νο1.
Κανείς βασικός
Αυτή τη στιγμή κανείς από τους τρείς βασικούς γκολκίπερ δεν είναι βασικός στην ομάδα του. Ο Σάντος για τα μπαράζ με την Ρουμανία πήρε μαζί του τρείς τερματοφύλακες.
Καρνέζης
Τον Καρνέζη που δεν παίζει στην Γρανάδα και κοιτάει να πάει κάπου αλλού δανεικός τον Γενάρη για να πάρει παιχνίδια και να ζεσταθεί για την Βραζιλία.
Σηφάκης
Ο άλλος είναι ο Σηφάκης που μετά την γκέλα που έκανε με τον Πανιώνιο έχει χάσει την θέση του βασικού στον Ατρόμητο κι αγωνίζεται πλέον ο Τσενάμο.
Καπίνο
Και ο τρίτος είναι ο Καπίνο που μετά τις μέτριες εμφανίσεις του δεν είναι βασικός κι αγωνίζεσαι σαν πρώτος στον Παναθηναϊκό ο 34χρονος Κοτσόλης.
Άσχημος είναι;
Αν, λοιπόν, συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε είναι λογικό να αναζητηθούν κι άλλες λύσεις.
Ρωτάω κι εγώ με την σειρά μου. Άσχημος είναι ο Τζόρβας; Και τι δεν έκανε σήμερα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Τζόρβας, δηλαδή, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχουμε ξαναδεί φέτος τερματοφύλακα να αποκρούει τόσες φορές δεχόμενος… πυρά επί 90 λεπτά. Μόνο ένα λαθάκι έκανε στην αρχή. Τίποτα άλλο.
Και γενικά ο Τζόρβας παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται. Έχει συμβάλλει, δηλαδή, στην άνοδο του Απόλλωνα τις τελευταίες αγωνιστικές.
Έχει συμμετοχές
Και δεν είναι άγνωστος στην εθνική. Έχει ήδη 16 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, πήγε και στην Ιταλία για να πάρει μερικές εμπειρίες κι αυτή τη στιγμή δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Μπορεί να μην παίζει στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ ή σε μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού, αλλά είναι ζεστός, φορμαρισμένος και μάχιμος. Δεν μπορεί να είναι ένας από τους τρείς της αποστολής;
Η δήλωση
Και προσωπικά συμφωνώ με την δήλωση που έκανε μετά το ματς της Τούμπας ο Λόρι Σάντσεζ «Αν υπάρχουν δύο καλύτεροι τερματοφύλακες στην Ελλάδα θα είναι έκπληξη. Ξέρω ότι έχει παίξει στην Εθνική, θα πρέπει να είναι στο Παγκόσμιο».
Σοβαρός
Να πω και κάτι ακόμα; Προσωπικά, με έχει εντυπωσιάσει ο Γλύκος. Έχει δώσει μεγαλύτερη ηρεμία στην άμυνα του ΠΑΟΚ και είναι σοβαρός κάτω από τα δοκάρια. Καμία σχέση με τον νευρικό Χακόμπο. Ίσως κι αυτός να εξελιχθεί σε μια από τις επιλογές. Ή μήπως κάνει κακές εμφανίσεις ο Διούδης του Άρη; Μόνος του παλεύει με πέντε – δέκα τετ α τετ σε κάθε αγώνα.
Από λύσεις
Τέλος πάντων. Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το καλοκαίρι. Κι απ’ ό,τι φαίνεται ο Σάντος δεν θα ξεμείνει από λύσεις ούτε σ’ αυτή την θέση σε περίπτωση που για τον άλφα ή βήτα λόγο ψάξει αναγκαστικά και για μια – δυο προσθαφαιρέσεις ακόμα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: