Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Εκτός έδρας τεσσάρα μετά από 3 χρόνια για ΠΑΟ!!

Για πρώτη φορά έπειτα από 38 μήνες ο Παναθηναϊκός καταφέρει να σκοράρει τέσσερα τέρματα σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος!
Οι «πράσινοι» πήραν την πιο εντυπωσιακή νίκη της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, κάνοντας το βράδυ της Κυριακής την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση με το 4-0 επί της Καλλονής. Μπορεί το παιχνίδι να διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, που μέχρι πέρυσι αποτελούσε την έδρα έδρα του Τριφυλλιού, τυπικά γηπεδούχος της αναμέτρησης όμως ήταν η ομάδα της Μυτιλήνης.

Τέσσερα γκολ βέβαια δεν σκοράρουν... κάθε μέρα οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα το κάνουν για πρώτη φορά μετά το περσινό ματς Κυπέλλου με την Προοδευτική, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος το πιο πρόσφατο ματς ήταν κόντρα στον Παναιτωλικό (4-0) στις 22 Απριλίου του 2012.
Σε εκτός έδρας παιχνίδι ωστόσο για το πρωτάθλημα -έστω κι αν η Καλλονή ήταν μόνο στα... χαρτιά γηπεδούχος- ο Παναθηναϊκός είχε να σκοράρει τέσσερα τέρματα από τις 3 Οκτωβρίου του 2010 και το 1-4 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ήτοι πέρασαν κάτι περισσότερο από τρία χρόνια (38 μήνες)!
Ωστόσο αυτή επί της Καλλονής, ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη για τη Σούπερ Λιγκ από το 2007 και το 4-0 επί του Λεβαδειακού (4/11/07)!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: