Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Επικίνδυνα τα πρώτα λεπτά»

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό πρέπει να βάλει όλη του τη σοβαρότητα ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με τον Κώστας Μενδρινό.

«Επικίνδυνα τα πρώτα λεπτά»
Τα πρώτα λεπτά του ματς του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό χαρακτήρισε επικίνδυνα ο Κώστας Μενδρινός, τονίζοντας πως ο σύλλογος του Αγρινίου γίνεται πολύ πιεστικός.

Ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Νέας Σμύρνης υπογράμμισε πως ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο υπό προϋποθέσεις, χωρίς να θεωρήσει πλεονέκτημα για την ομάδα του ότι οι Αγρινιώτες είχαν ματς μεσοβδόμαδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μενδρινού στη Nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Η φιλοσοφία των εκτός έδρας παιχνιδιών είναι εντελώς διαφορετική. Δεν έχει καμία σχέση μ' αυτά στη Νέα Σμύρνη. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σ' αυτό θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι αμυντικά, να κρατήσουμε το "0" και από τη στιγμή που η ομάδα δημιουργεί φάσεις πιστεύουμε και ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή θα έρθει και ένα γκολ».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναιτωλικό: «Είναι μία ομάδα που μέσα στο Αγρίνιο ασκεί ιδιαίτερη πίεση. Πιέζει πολύ την αντίπαλη ομάδα. Έχει καλούς παίκτες που μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για κάτι καλό. Θέλει προσοχή και επειδή είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι που ο Παναιτωλικός θα ασκήσει μεγάλη πίεση πρέπει ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σε όλο το παιχνίδι χρειάζεται συγκέντρωση, αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι ξεκινάει πολύ δυνατά πρέπει στα πρώτα λεπτά να είμαστε σοβαροί».

Για το αν έχει πλεονέκτημα ο Πανιώνιος, καθώς ο Παναιτωλικός μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι Κυπέλλου: «Ο αγώνας είναι Δευτέρα, οπότε δεν νομίζω πως θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε και να πούμε πως η ομάδα του Παναιτωλικού θα είναι κουρασμένη. Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει και θα κοιτάξουμε να παραταχθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν θα τον άφηνε ικανοποιημένο και ο βαθμός της ισοπαλίας: «Αν δεν ξεκινήσει το παιχνίδι, να δούμε πως θα εξελιχθεί δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Μπορεί να πάμε εκεί να προηγούμαστε 2-0 και να δεχθούμε την ισοφάριση. Τότε θα λέμε πως δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Αν η ομάδα του Αγρινίου είναι αυτή που θα πίεση, έχει ευκαιρίες, δοκάρια, χαμένο πέναλτι όπως είχαμε εμείς με την Ξάνθη, τότε ναι ίσως να πούμε ότι ο βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους. Δεν μπορούμε όμως να ξεκινάμε με μια τέτοια φιλοσοφία πηγαίνοντας σ' ένα παιχνίδι. Πάντα πηγαίνεις να κερδίσεις. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοιτάζεις να μην χάσεις, αλλά πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι μας βολεύει η ισοπαλία, η νίκη ή κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: