Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ανεστησ-ία!!

Ούτε άγχος, ούτε τρακ!. Ο νεαρός Γιάννης Ανέστης, στο ντεμπούτο του, στην Σούπερ Λίγκα στο Αγρίνιο, δεν κατάλαβε τίποτα και χάρισε ένα πολύτιμο πόντο στον Πανιώνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ανεστησ-ία!
Ο Παναιτωλικός έκανε επιθέσεις, ο Γιάννης Ανέστης, ντεμπούταρε και ήταν σε τρομερή βραδιά και ο Πανιώνιος έφυγε με έναν «χρυσό» πόντο από το Αγρίνιο, 0-0.

Καλύτερη η ομάδα του Χάβου, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Μπακάκη στο φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει το νεαρό τερματοφύλακα του Πανιωνίου και να φτάσει στο γκολ.

Σε παθητικό ρόλο, ο Πανιώνιος, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχε κυρίως στο μυαλό του, πως θα «καταστρέψει» το παιχνίδι των γηπεδούχων και κατά δεύτερο λόγο να ψάξει το γκολ.

Το ματς:


Τουλάχιστον… καταιγιστικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Παναιτωλικός, στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο. Οι Αγρινιώτες μπήκαν από την αρχή στο παιχνίδι για να σκοράρουν και κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Οι Γκάλο και Μπακάκης, στην δεξιά και πιο δυνατή πλευρά των γηπεδούχων, έκαναν ότι ήθελαν, όμως είχαν υπολογίσει χωρίς τον Ανέστη. Ο νεαρός τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και κράτησε το μηδέν σε πολλές φάσεις.

Ο Πανιώνιος περιοριζόταν σε πιο παθητικό ρόλο, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά από τα καρέ του, τους παίκτες του Χάβου. Κάτι τέτοιο δεν γινόταν, αντιθέτως ο Παναιτωλικός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, είτε μέσα από την περιοχή, είτε έξω από αυτή. Το γκολ δεν ερχόταν, ενώ δεν ήρθε ούτε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Μπακάκης είχε δοκάρι, από κόρνερ του Γκάλο. Οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, αλλά και με διαφορετικό ρυθμό σε σχέση με το πρώτο. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να επιτεθεί, αλλά επί της ουσίας, κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα καρέ του τον Παναιτωλικό χωρίς να απειλείται. Έτσι και κύλησε το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, με την ανούσια υπεροχή των γηπεδούχων να μην έχει αποτέλεσμα.

Το γκολ δεν ήρθε ούτε μετά τις αλλαγές από τους δύο προπονητές στην… «σκακιέρα» της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι, στα τελευταία λεπτά, απλά… εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ανέστη, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας είχε αποφασίσει να μη δεχτεί γκολ και κράτησε το μηδέν για την εστία του και την ομάδα του μέχρι το φινάλε.




Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Καλί, Γκόλιας (80’ Δάρλας), Γοδόι (62’ Μπελόν), Τζούνιορ, Παπουτσογιαννόπουλος (75’ Καλογέρης), Μπακάκης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Πασάς, Ιωάννου, Άσκες.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Μενδρινός (67’ Καμπάνταης), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Γιάννου (93’ Τόσκας).

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λάσνικ, Ντούνης, Παναγιωτούδης.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: Παναιτωλικού Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: