Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Με το μυαλό στον Πλατανιά!

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης(15η) αγωνιστικής κόντρα στον Πλατανιά. Δεν παίζει ο Παΐτο, αναμονή για Κομεσίδη.

Με το μυαλό στον Πλατανιά
Ο Ράινερ Μάουρερ στρέφει... το βλέμμα του, μία ημέρα μετά τη νίκη με 3-0 επί της Βέροιας, στο ματς της Κρήτης χωρίς να υπολογίζει τον Πορτογάλο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο 31χρονος αμυντικός έχει δηλωθεί να απουσιάσει από τον αγώνα στα Περιβόλια, διότι συμπλήρωσε, πριν δύο αγωνιστικές, τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Φλίσκα, ο οποίος «κιτρινίστηκε» στην αναμέτρηση με τη Βέροια και πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της ακριτικής ομάδας με Πλατανιά(εκτός), ΟΦΗ(εντός), Παναθηναϊκό(εκτός) και ΠΑΟΚ(εκτός) κατά σειρά.

Πρόγραμμα αποθεραπείας συνέχισε ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και μένει να δούμε αν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Έτοιμος αναμένεται να είναι ο Ρούμπεν Σουάρεζ, ενώ επιστρέφει ο Κάρλος Κάλβο, καθώς εξέτισε χθες(8/12)την τιμωρία του. Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ασκήσεις τεχνικής με μπάλα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: