Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Είμαι ΑΕΚτζής, συγγνώμη…»

Εξηγήσεις -όχι για το γκολ που πέτυχε, αλλά για τις εντυπώσεις που δημιούργησε ο πανηγυρισμός του- έδωσε ο σκόρερ του Αστέρα Βάρης: Ζητώντας συγγνώμη και δηλώνοντας… οπαδός της ΑΕΚ!

«Είμαι ΑΕΚτζής, συγγνώμη…»
Μια απ’ τις περίεργες φετινές καταστάσεις που ζει η ΑΕΚ είναι ν’ αγωνίζεται αντίπαλη με ερασιτέχνες που είναι… οπαδοί της. Και σήμερα έγινε ακόμα πιο περίεργη, αφού ένας απ’ αυτούς σκόραρε και της στέρησε τη νίκη.

Η ενέργεια ωστόσο του Ντέμη (κι όμως έτσι τον λένε) Ζώνα να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε μπροστά στην εξέδρα των οπαδών της «Ένωσης» είχε ως αποτέλεσμα ν’ αποδοκιμαστεί έντονα. Και να τον οδηγήσει μετά το τέλος του ματς να… απολογηθεί!

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, αλλά παρεξήγησαν αυτό που έκανα», είπε ο επιθετικός του Αστέρα Βάρης. Κι αφού εξήγησε ότι «αυτό που ήθελα ήταν να σχηματίσω τον δικέφαλο αετό», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Είμαι ΑΕΚτζής και το έκανα γι' αυτό το λόγο. Συγγνώμη αν δεν το κατάλαβαν, εγώ φταίω. Είμαι ΑΕΚτζής από κούνια και ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν ήθελα να προκαλέσω».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: