Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δεν το έχουν πιστέψει!!

Μία ημέρα μετά το ισόπαλο (0-0) ματς με τον Απόλλωνα Αθηνών στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αν και είχαν 30 τελικές προσπάθειες!

Δεν το έχουν πιστέψει!
Στο προσεχές παιχνίδι με την Άλκμααρ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν σήμερα στη Νέα Μεσημβρία, όπου προπονήθηκαν μετά το χθεσινό ισόπαλο (0-0) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών στην Τούμπα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς έδειξε σε βίντεο τις χθεσινές χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι «ασπρόμαυροι» και, έχει περάσει μία ημέρα μετά τον αγώνα με την «ελαφρά ταξιαρχία», ακόμη δεν έχουν πιστέψει πως η μπάλα δεν μπήκε ούτε μια φορά στην εστία του Αλέξανδρου Τζόρβα!

Από εκεί και πέρα, όσοι έπαιξαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο, ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν ένα πιο δυνατό πρόγραμμα με διπλό στο μισό γήπεδο. Από την πλευρά τους, οι Νίνης, Λόρενς και Λόπεθ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: