Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Κανένα πέναλτι για Ολυμπιακό, φάουλ ο Αθανασιάδης» (vid)

Κακώς δόθηκε πέναλτι στον Βάις σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας Μάκη Μιντιούρη, προσθέτοντας ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά έπρεπε να του έχει δοθεί νωρίτερα πέναλτι.

Ο Αστέρας Τρίπολης διαμαρτύρεται για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός στο σαββατιάτικο ματς κι όπως αναφέρει ο παλαίμαχος ρέφερι και τηλεκριτικός διαιτησίας, δεν υπήρξε καμία ανατροπή του Βάις από τον Ζησόπουλο. Από το ίδιο ματς επισημαίνει ότι θα έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη στον Ν'ντο των Αρκάδων λόγων της προκλητικής συμπεριφοράς του.

Σε ό,τι αφορά τα παράπονα του ΠΑΟΚ στο 0-0 με τον Απόλλωνα, ο Μάκης Μιντιούρης υποστηρίζει ότι δικαίως ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις το γκολ του Νέτσιντ, αφού ήταν φάουλ το τράβηγμα του Αθανασιάδη στον αντίπαλό του, αλλά νωρίτερα κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Δικέφαλο σε χέρι του Αλβάρες. Όσο για την κόκκινη που δέχτηκε ο Μίνγκας για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», τονίζει πως ήταν σωστή.
Σχετικά με το πέναλτι που ζητάει ο Άρης στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη, σημειώνει πως ο Πελέ έκανε χέρι μέσα στη περιοχή κι ως εκ τούτου θα έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών υπέρ των «κιτρίνων».
Δείτε αναλυτικά τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής:



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: