Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Ομάδα με βάθος»

Στο γεμάτο ρόστερ της Ξάνθης το οποίο της επιτρέπει να ξεπερνά απουσίες και να παίρνει νίκες όπως αυτή κόντρα στη Βέροια (3-0) στάθηκε ο Ράινερ Μάουρερ.

«Ομάδα με βάθος»
Μιλώντας μετά το 3-0 επί της Βέροιας ο τεχνικός της SKODA Ξάνθης, Ράινερ Μάουρερ, τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος πως η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές απουσίες.

Αναλυτικά:

«Είχαμε μια εκπληκτική αρχή. Πήραμε την μπάλα με τη σέντρα, ο Μαρίν έβγαλε μια ωραία πάσα και ο Τριάδης τελείωσε την φάση όμορφα. Είχαμε μια έκπληξη με τον Τριάδη που τον ξεκίνησα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βγάλαμε φάσεις, αν και δεν παίξαμε καλά στην συνέχεια του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος όμως χάσαμε πολλές ευκαιρίες όπως το δοκάρι που είχαμε και μια ακόμα ευκαιρία. Έτσι κλειδώσαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε και ένα υπέροχο γκολ από τον Μάνταλο και είμαστε ευχαριστημένοι.

Σταθεροποιήσαμε λίγο την άμυνα και τους παίχτες ως προς την χρησιμοποίηση τους για αυτό και δείξαμε καλύτερη αμυντική λειτουργία. Γενικά το γκολ μας έδωσε μεγάλη ένταση, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την αντίδραση μας μετά. Έχουμε βάθος στην ομάδα, θα τους χρειαστούμε την επόμενη εβδομάδα γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια.

Είχαμε καλούς παίχτες στον πάγκο. Θα υπάρχουν απώλειες, όπως του Φλίσκα που συμπλήρωσε κάρτες. Ντιέ και Ντε Γκουζμάν δεν παίξανε φανταστείτε! Έχουμε γεμάτο πάγκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: