Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η πρόκριση μπορεί να έρθει κι έτσι!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για τον μεγάλο αγώνα με την Άντερλεχτ, με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα.
Η πρόκριση μπορεί να έρθει κι έτσι!
• Μεγάλη δουλειά φίλοι μου να έχεις καλούς επιθετικογενείς παίκτες στον πάγκο. Δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος να γυρίσεις ένα ματς που σου πάει στραβά, ακριβώς από το να έχεις στον πάγκο τέτοιους παίκτες.

• Και πολλοί προπονητές θέλουν τόσο πολύ να έχουν για αλλαγή παίκτες οι οποίοι κάνουν τη διαφορά, που εν γνώσει τους κρατάνε στον πάγκο τέτοιους επιθετικογενείς παίκτες! Και τους ρίχνουν στο β΄ ημίχρονο, κι αυτοί κάνουν πάρτι με την αντίπαλη άμυνα να είναι και κουρασμένη…

• Ο Μίτσελ χθες το πήρε το ματς με τις αλλαγές των Βάϊς κι Ολαϊτάν. Στην Κομοτηνή είχε βάλει τον Κάμπελ κι αυτός έκανε το καθοριστικό 2-1. Στον Πλατανιά είχαν μπει μαζί ο Κάμπελ κι ο Τσόρι κι έγινε 4-1 το 0-1. Στη Ν. Σμύρνη είχε μπει ο Σέποβιτς στο 0-0 και βοήθησε για το 2-0. Στη Λιβαδειά είχαν μπει οι Βάϊς, Μήτρογλου και πέτυχαν τέσσερα γκολ! Με την Καλλονή είχαν αλλάξει όλη την εικόνα του ματς οι αλλαγές των Φετφατζίδη και Μήτρογλου. Και με τον Ατρόμητο μπήκαν οι Σαβιόλα και Φουστέρ και με τα δικά τους γκολ έγινε το 2-1.

• Που θέλω να καταλήξω: Την Τρίτη με την Άντερλεχτ μπορεί να λείπει ο Μήτρογλου, αλλά και πάλι μόνο τέσσερις εκ των Τσόρι, Φουστέρ, Βάϊς, Κάμπελ, Σαβιόλα, Ολαϊτάν μπορεί να χωρέσουν στην ενδεκάδα. Οι δύο θα μείνουν στον πάγκο. Ε, αν είναι καλά προετοιμασμένοι, κύρια ψυχολογικά, αυτοί οι δύο μπορεί να φέρουν την πρόκριση!

• Όπως π.χ. στις Βρυξέλλες, όταν είχαν αλλαγή οι Τσόρι, Φουστέρ και συνδυάστηκαν για το τρίτο γκολ του Μήτρογλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: