Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Εδώ το πόρισμα, εκεί το πόρισμα…!!

Στην έκταση γενική συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνουν πιθανότατα γνωστά τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ Άρης, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η Κοινωνία Μελών.

Εδώ το πόρισμα, εκεί το πόρισμα…
Παράταση μερικών ακόμη ημερών παίρνει στον Άρη η -προγραμματισμένη για σήμερα- παραλαβή του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ για την οχταετία 2004-12.

Όπως ανακοίνωσε η Κοινωνία Μελών, αποφασίστηκε να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την ερχόμενη εβδομάδα (η μέρα και η ώρα δεν έγιναν γνωστές), στην οποία θα παραστεί και εκπρόσωπος της NEXIA.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του υποψήφιου επενδυτή, ενημέρωσε ότι ζήτησε από την ΠΑΕ την σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης μετόχων, με θέμα την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. «Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 09/12/2013 στα γραφεία της ΚΜΑ, ευρεία σύσκεψη μεταξύ της ΚΜΑ, του ΑΣ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και εκπρόσωποι των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα του πορίσματος της NEXIA, παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας, και αποφασίστηκε από τα Δ.Σ. των φορέων η μη παραλαβή ενόψει της επικείμενης έκτακτης γενικής συνέλευσης, κατά την οποία θα παρθούν από το Σώμα της συνέλευσης σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του συλλόγου.

Συμφωνήθηκε ότι στην έκτακτη Γ.Σ. θα κληθεί να παραστεί εκπρόσωπος της NEXIA. Η ημερομηνία και ώρα της έκτακτης Γ.Σ. θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών, αφού κανονιστούν τα διαδικαστικά θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή της.

Σε ότι αφορά δε την επενδυτολογία που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, η ΚΜΑ δηλώνει ότι σήμερα το πρωί ζήτησε τη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με θέμα την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος. Μέχρι τότε επικεντρωνόμαστε στα τρέχοντα προβλήματα της ομάδας μας και στην προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανσή της.

Επίσης κάνουμε γνωστό στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει κεφάλαια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι η ΚΜΑ μπορεί να εγγυηθεί για την νόμιμη και ασφαλή επένδυση των κεφαλαίων με σκοπό την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: