Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Πολλά τα διλήμματα εν όψει Άντερλεχτ!!

Η απόδοση ορισμένων παικτών του Ολυμπιακού βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον Μίτσελ εν όψει του αυριανού «τελικού» με την Άντερλεχτ στο Champions League. Ποια τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Πολλά τα διλήμματα εν όψει Άντερλεχτ
Ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε ο Μίτσελ να παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης φανέρωσε ότι στο μυαλό του είχε τον αυριανό αγώνα με την Άντερλεχτ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Σαβιόλα, Μανωλά και Σαλίνο, ενώ στον πάγκο έμειναν οι Ολαϊτάν και Εντινγκά.

Το θέμα, όμως, είναι ότι οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό «πονοκεφαλιάζει» ευχάριστα τον 50χρονο προπονητή στον καταρτισμό του αρχικού σχήματος που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για να αντιμετωπίσει τους Βέλγους.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Ντομίνγκες, ενώ ο Βάις έδειξε μετά από πολύ καιρό του καλό του πρόσωπο και ο Ολαϊτάν δήλωσε «παρών», όταν μπήκε στον προχθεσινό αγώνα, εν όψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού ματς.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί με ασφάλεια να πει πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ. Μόνο κάποιες εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν, με γνώμονα ότι ο Ισπανός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ένα άκρως επιθετικό σχήμα.

Πρόθεση του 50χρονου τεχνικού ήταν να τοποθετήσει στην επίθεση τον Φουστέρ πίσω από τον Σαβιόλα, με τους Κάμπελ, Βάις και Ολαϊτάν να διεκδικούν δύο θέσεις στα πλάγια. Η απόδοση του Ντομίνγκες και του Ολαϊτάν, όμως, αλλάζει τα πλάνα του Μίτσελ.

Έτσι είναι πιθανό να δούμε στο αρχικό σχήμα τους Φουστέρ και Βάις στα πλάγια, με τους δύο Αργεντινούς να παίρνουν θέση στον άξονα (πίσω από τον Σαβιόλα να είναι ο Τσόρι), με τον Ολαϊτάν να διεκδικεί και εκείνος φανέλα βασικού.

Στα χαφ θα είναι ο Σάμαρης και ένας εκ των Μασάντο ή Εντινγκά. Τα πράγματα στην άμυνα είναι πιο απλά, αφού θα παίξουν οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: