Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σαβιόλα: «Πιο δυνατή απ’ το πρώτο ματς η Άντερλεχτ»

Την άποψη πως η βελγική ομάδα, είναι πιο δυνατή συγκριτικά με το ματς στις 2 Οκτωβρίου, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Χαβιέ Σαβιόλα

Σαβιόλα: «Πιο δυνατή απ’ το πρώτο ματς η Άντερλεχτ»
Μιλώντας στη NOVA, o Σαβιόλα εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του, αλλά τόνισε πως το παιχνίδι απέναντι στην βελγική ομάδα δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

«Πιστεύω πως δεν θα είναι ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι. Η Άντερλεχτ ήταν πολύ πιο δυνατή στα τελευταία 2 ματς. Και με Παρί και με Μπενφίκα έδειξε καλό πρόσωπο. Ειδικά η Μπενφίκα δυσκολεύτηκε πολύ μαζί της. Σίγουρα θα θέλει να κλείσει την πορεία της στον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά. Να δείξουμε αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα είναι στα χέρια μας. Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως η Άντρλεχτ, σε σύγκριση με το ματς των δύο ομάδων στις Βρυξέλλες, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση: «Έχει αλλάξει η Άντερλεχτ. Είναι πολύ πιο δυνατή τώρα. Και τότε βέβαια μας είχε δυσκολέψει πολύ. Είχε πολλές ευκαιρίες για να βάλει γκολ. Θα κοιτάξει να μας δυσκολέψει και τώρα. Εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε. Πάντα η ομάδα ανταποκρίνεται όταν παίζουμε καλά. Έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα πρέπει να αντικατασταθούν καλά τα κενά που έχουμε και να δείξουμε την ποιότητά μας. Όλα θα κριθούν για εμάς στο τελευταίο ματς. Όμως έως τώρα έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία. Και την Μπενφίκα και την Παρί τις κοιτάξαμε στα μάτια. Τις παίξαμε στα ίσα. Βρεθήκαμε πολύ κοντά στη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα».

Κληθείς να σχολιάσει τις απουσίες του Μήτρογλου και του Μανιάτη, ο 32χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Έχουμε αποδείξει και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ πως είμαστε μία ομάδα στην οποία δεν παίζουν πάντα οι ίδιοι παίκτες. Και πάντα η ομάδα ανταποκρίνεται καλά όποιος παίκτης και αν αγωνιστεί. Αυτή τη στιγμή που έχουμε τόσο σημαντικές απουσίες, θα πρέπει να αντικατασταθούν οι τραυματίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δείξουμε πως είμαστε μία ομάδα πολύ πλούσια σε ποιότητα».

Όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία των νταμπλούχων Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Αργεντινός τόνισε: «Πιστεύω ότι όλα κριθούν στο τελευταίο ματς. Εκεί θα δούμε τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός. Όμως, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε πως μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες ομάδες, γιατί και η Παρί και η Μπενφίκα είναι τεράστιες ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση. Εμείς, παίξαμε στα ίσα απέναντί τους. Καταφέραμε να κερδίσουμε την Μπενφίκα, ενώ παίξαμε στα ίσα την Παρί. Ακόμη και μέσα στο γήπεδο της Μπενφίκα ήμασταν λίγα λεπτά μακριά από μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία τεράστια ομάδα. Πρέπει τόσο εμείς όσο και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Περήφανοι γιατί η ομάδα αυτή τα πηγαίνει καλά και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και με όλες μας τις δυνάμεις να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στο τελευταίο ματς. Να είμαστε χαρούμενοι γιατί χάσαμε μόλις δύο φορές σε αυτή τη διοργάνωση με τόσο δύσκολες ομάδες».

Όσο για την ομάδα και τον κόσμο, τόνισε: «Οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι πολύ περήφανοι γιατί πηγαίνουμε πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Ενωμένοι θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσαμε μόνο 2 ματς από την Παρί, που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα πάμε για τη νίκη για να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας και να ευχαριστήσουμε και τους εαυτούς μας και την ομάδα. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των φιλάθλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: