Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Έρχονται Ίντερ και Βόλφσμπουργκ!!

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει και μαζί οι σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η Ίντερ όσο και η Βόλφσμπουργκ, θα έχουν την Τρίτη σκάουτερ στο γήπεδο Καραϊσκάκης.  
Και αν για τους Γερμανούς, κανείς δεν μπορεί να ξέρει περισσότερα ενδιαφέρον έχει η παρουσία των Ιταλών. Είναι γνωστό ότι η Ίντερ βλέπει τον Μήτρογλου. Τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι τον έχουν παρακολουθήσει για λογαριασμό της φέτος σε ματς του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής ομάδας. Ο διεθνής στράικερ όμως αυτόν τον καιρό είναι τραυματίας. Είναι γνωστό ότι δεν θα αγωνιστεί σε αυτό το ματς από την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς με την Παρί έπαθε και την ζημία.
Τι θέλει λοιπόν ξανά η Ίντερ στο Φάληρο; Είναι μια ερώτηση με ενδιαφέρον. Ίσως να πρόκειται για κάποιο συμπαίκτη του Μήτρογλου. Ίσως όμως να πρόκειται και για κάτι που σχετίζεται με την Άντερλεχτ. Το πιο νεανικό ρόστερ στην διοργάνωση έχουν οι Βέλγοι. Μπορεί λοιπόν κάλλιστα η Ίντερ να θέλει να τσεκάρει κάποια περίπτωση από τους φιλοξενούμενους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: