Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Πράνιτς: «Παίζουμε σαν ομάδα»

Στην ομαδικότητα απέδωσε τη βελτίωση του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ Πράνιτς, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Καλλονής.

Πράνιτς: «Παίζουμε σαν ομάδα»
Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πιο ομαδικός στάθηκε ο Ντάνειλ Πράνιτς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της Καλλονής.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής απέδωσε την ανοδική πορεία της ομάδας του στην ομαδικότητα, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα δύο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ντάνιελ Πράνιτς στη Nova:

Για το γεγονός ότι πέτυχε δύο γκολ: «Πραγματικά εδώ και πολύ καιρό δεν είχα σκοράρει οπότε είμαι ικανοποιημένος. Το πιο σημαντικό όμως είναι να πετυχαίνει νίκες η ομάδα. Σήμερα σκόραρα εγώ, αύριο μπορεί να σκοράρει κάποιος άλλος. Το σημαντικό είναι οι νίκες».

Για το που θεωρεί ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα: «Είμαι ένας παίκτης πολλών θέσεων κάτι που είναι καλό για τους προπονητές. Αριστερά μπορώ να παίζω σε αρκετές θέσεις. Προτιμώ να παίζω στο κέντρο, αλλά θα κάνω ότι μου λέει ο προπονητής».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αν ο Παναθηναϊκός στοχεύει πιο ψηλά πλέον από ότι στην αρχή της χρονιάς: «Πηγαίνουμε βήμα- βήμα. Στην αρχή της περιόδου δεν περιμέναμε ότι θα παίζουμε έτσι. Στόχος είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το που θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε σε σχέση με την αρχή της χρονιάς: «Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι ότι παίζουμε σαν ομάδα. Δεν πρέπει να παίζουμε ο καθένας για τον εαυτό του όπως στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά ως ομάδα. Σήμερα παίξαμε ως ομάδα με πίεση και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».

Για την αλλαγή της εικόνας του μετά την κλήση του στην Εθνική Κροατίας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκίνησα καλά την προετοιμασία. Σιγά, σιγά κατάφερα να παίξω 90λεπτά. Όταν έπαιξα στην Εθνική βρήκα το ρυθμό μου και θα δείτε από εδώ και πέρα έναν διαφορετικό Πράνιτς».

Για τον όμιλο της Κροατίας στο Μουντιάλ: «Είμαι ικανοποιημένος με αυτό τον όμιλο. Στον αγώνα με τη Βραζιλία θεωρώ πως θα είναι ένα μεγάλο πάρτι και ελπίζω να πάρουμε μία ισοπαλία ή μια νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: